Σημαντικές νίκες για τις Μικτές Αχαΐας

    Με δύο νίκες συνέχισαν οι Μικτές Αχαΐας στα πανελλήνια πρωταθλήματα Κ-12 και Κ-14 της ΕΠΟ κόντρα στις αντίστοιχες της Ηλείας. Οι ομάδες του Κώστα Σωτηρόπουλου πανηγύρισαν πολύτιμες νίκες κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση των πρωταθλημάτων.

    Η Μικτή Κ-14 επικράτησε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με 3-2. Ο Τσερικλός άνοιξε το σκορ για το 1-0 με κοντινό πλασέ στην κίνηση και ενώ η μπάλα έφτασε σε αυτόν με εντυπωσιακό τρόπο από τα πλάγια. Η Ηλεία ισοφάρισε σε 1-1 με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής που κατέληξε στο παράθυρο της εστίας του Τσιρίνη. Ωστόσο, οι παίκτες του Κώστα Σωτηρόπουλου απάντησαν μετά από λίγα λεπτά. Ο Γερόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ στα όρια της περιοχής έκανε το 2-1 και το 3-1 που ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου διαμόρφωσε ο Τσερικλός με πλασέ μέσα από την περιοχή και αφού έγινε εξαιρετικός συνδυασμός με τον Τζώρτζη. Το μόνο που κατάφερε η Ηλεία ήταν να μειώσει σε 3-2 στο δεύτερο ημίχρονο και να δώσει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με την Αχαΐα ωστόσο να κρατά το σκορ παρά την πίεση που δέχτηκε. Έτσι, η Κ-14 διατήρησε το αήττητο της και έφτασε τους 10 βαθμούς (3 νίκες, 1 ισοπαλία).

    Η Μικτή Κ-12 έκανε την μεγάλη ανατροπή καθώς από 0-1, γύρισε το ματς και πήρε τη νίκη με 2-1. Αυτό το αποτέλεσμα έφερε τους “μικρούς” στους 12 βαθμούς με το απόλυτο των νικών (4 νίκες). Σκόρερ της σημαντικής αυτής νίκης της ομάδας του Κώστα Σωτηρόπουλου ήταν οι Χαβάνης και Γκολφίνος, με το νικητήριο τέρμα να μπαίνει στην εκπνοή της αναμέτρησης.