Σημαντική διάκριση για τον Απ. Παναγόπουλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Στη κορυφή της Ευρώπης ο Πατρινός Απόστολος Παναγόπουλος, του Α.Σ. Αστραπή κατακτώντας την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων στη Μάλτα.

Μετά από 3 πολύ δυνατούς αγώνες ο Παναγόπουλος Αποστόλης κατέκτησε την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων. Στον πρώτο του αγώνα νίκησε με σκορ 2-0 τον Ουκρανό αντίπαλό του κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Στην συνέχεια με σκορ επίσης 2-0 νίκησε και το Γερμανό αντίπαλό του. Έπειτα στον αγώνα που διεκδικούσε μία θέση στο πολυπόθητο βάθρο αγωνίστηκε απέναντι στον Ιταλό αθλητή. Το σκορ έληξε 2-1 υπέρ του Ιταλού μετά από 3 οριακούς γύρους σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έτσι ο αθλητής μας επιστρέφει στην χώρα μας με μία σπουδαία διάκριση και με μεγάλη πείνα για ακόμα καλύτερες αποδόσεις και μεγαλύτερες διακρίσεις.

Ο αθλητής μας με αυτή του την διάκριση έκανε υπερήφανη την πόλη μας, τον σύλλογό μας αλλα και ολόκληρη την χώρα. Ενώ ταυτόχρονα έκανε μία εμφάνιση που φανερώνει πως το μέλλον του ανήκει.

Οι προπονητές του συλλόγου Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος και Χρήστος Βασίλης Αντωνακόπουλος καθώς και όλη η προπονητική ομάδα του συλλόγου είναι περήφανοι για την σημερινή εμφάνιση του αθλητή μας και περιμένουν πολλά από αυτόν στο κοντινό μέλλον.