Σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο των Προσφυγικών

Δεν υπάρχει εξέλιξη τους τελευταίους μήνες στο γήπεδο Προσφυγικών, αλλά είναι πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρξουν ευχάριστα νέα θεού θέλοντος, αφού περάσει η πανδημία του κορονοϊού.

Το προηγούμενο διάστημα έγιναν σημαντικές συναντήσεις στην Αθήνα (Δανιήλ, Ντάσιος, Σ. Θεοδωρόπουλος), ενώ σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Από την στιγμή που υπάρχει κωδικός με 230.000 ευρώ για να γίνει το γήπεδο η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας προχώρησε ένα βήμα παραπέρα για να υπάρξει άμεσα «λευκός καπνός» και να ξεκινήσουν τα έργα.

Η Ένωση έχει στείλει υπόμνημα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με το οποίο κάνει πρόταση να αναλάβει η ίδια να φτιάξει το γήπεδο με 150.000 ευρώ. Όμως αυτό απαιτεί την αποδέσμευση του εργολάβου Νίκου Παπανδρέου με ένα ποσό  των 60.000 ευρώ για να μην έχει καμία ανάμειξη με τα έργα στο γήπεδο Προσφυγικών. 

Στην ΕΠΣ Αχαΐας τονίζουν ότι η πρόταση είναι συμφέρουσα, αφού έχει αποδείξει ότι μπορεί  να φτιάξει μόνη της το γήπεδο Προσφυγικών, όπως έπραξε και με το ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας».