Σημαντική νίκη για τον Πήγασο Μπεγουλακίου

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Πήγασος Μπεγουλακίου το Σάββατο, ο οποίος επικράτησε της Αναγέννησης Ψαθοπύργου με 2-1.

Το σκόρ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Κ. Μαλτέζος με εξαιρετικό γυριστό σουτ στο δεξί γάμα της εστίας του Κατσαΐτη, για να ισοφαρίσουν στο 59’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι σε μια περίεργη φάση με τον Γαβριήλ.

Στο 75’ λεπτό ο Αποσκίτης έβαλε και πάλι μπροστά στο σκόρ την ομάδα του Μπεγουλακίου, με την Αναγέννηση Ψαθοπύργου να μένει και με 10 ποδοσφαιριστές στο 81’ λεπτό, λόγω αποβολής του Λυριντζή και να γίνεται το έργο της για ισοφάριση ακόμα πιο δύσκολο.

Τελικά δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Μπεγουλακίου να παίρνει την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα και την αντίστοιχη του Ψαθοπύργου να ψάχνει ακόμα τον πρώτη της βαθμό σε αυτό.

Συνθέσεις:

ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Ν. Τσολόπουλος): Αθανασακόπουλος, Π. Μαλτέζος, Μπονόβας, Μανούσος, Χριστόπουλος, Παναγιωτόπουλος (52’ Παπανικολάου), Κ. Μαλτέζος (90’ Μπαχλαβάς), Μποχωρίτης, Προσκεφαλάς (50’ Κακαβούλας), Μαντάς (50’ Παπαδημητρακόπουλος), Αποσκίτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Κ. Τσιπιανίτης): Κατσαΐτης, Καλαμπόκας (72’ Ζέρβας), Σάχι, Σούρσος, Ντινόπουλος, Μπουρίκας, Χριστόπουλος, Γκολφινόπουλος, Ταγάρας (62’ Λυριντζής), Παπαπέτρος (46’ Πουρναντζής), Γαβριήλ.