Σημαντικό διπλό στα Καλάβρυτα για το Πάτραι

Καλάβρυτα-ΑΠΣ Πάτραι 1-2 (59΄ πεν. Τσαβαλάς – 36΄, 83΄ Αγριμάκης)

Διαιτητής: Χρονάς (Τραγουλιάς-Βασιλόπουλος)

Με το «διπλό» απέδρασε από τα Καλάβρυτα το Πάτραι, το οποίο έφτασε τους 30 βαθμούς στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αγριμάκη.

Στο 20’ λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Καλαμαρά, ο οποίος έκανε κακό πλασέ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 25’ ο Τσιαντομένικο σε τετ α τετ δεν μπόρεσε να πλασάρει και να ανοίξει το σκορ για τα Καλάβρυτα.

Το Πάτραι απάντησε στο 30’ λεπτό με τον Αγριμάκη, ενώ στο 36’ λεπτό και μετά από λάθος διώξιμο του Λέση, η μπάλα κόντραρε επάνω στον Αγριμάκη, ο οποίος γύρισε και πλάσαρε για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 59’ λεπτό με πέναλτι του Τσαβαλά το οποίο κέρδισε ο Μπίτρας, αλλά ένα νέο λάθος του πορτιέρο τους σε σέντρα-σουτ του Αγριμάκη, έδωσε την νίκη στην ομάδα του Φίλιππου Σχοινά, αφού παρά τις προσπάθειες που κατέλαβαν μέχρι το τέλος δεν έφτασαν ποτέ στο τέρμα της ισοφάρισης. Εξαιρετική η διαιτησία του Χρονά και των βοηθών του Τραγούλια και Βασιλόπουλου.

Συνθέσεις:

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Κ. Βλάχος): Λέσης, Βρετός, Γκλαβάς, Καραχάλιος, Σκιαδάς, Τσαβαλάς, Δημητρόπουλος, Καλαμαράς (85’ Γιαννόπουλος), Μπίτρας, Τζιαντομένικο (Ανδρεόπουλος), Βραχλιώτης ( 57’ Ασπρούκος).

Α.Π.Σ.ΠΑΤΡΑΙ (Φ. Σχοινάς): Γκόντας, Ρήγας, Τσάμης, Αθανασόπουλος, Ντινόπουλος, Σπανός, Κάππος, Χριστοδουλόπουλος, Βάρρας, Αγριμάκης, Μούζος.