Σκοράρουν Κάλμαρ και Χάκεν

Μάθε τα πάντα για το Κουπόνι πάμε στοίχημα

Φινάλε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο για ένα μήνα μας κράτησε καθηλωμένους μπροστά από τις οθόνες μας και τώρα μπαίνουμε επισήμως στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Πολλά πρωταθλήματα ξεκινούν σε λίγες ημέρες, όμως εμείς θα συνεχίσουμε τις προτάσεις μας από αυτά που ήδη παίζονται.

Σκανδιναβία και Βραζιλία έχουν την τιμητική τους και σήμερα θα στρέψουμε την προσοχή μας στη Σουηδία και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Κάλμαρ κόντρα στη Χάκεν.

Κάλμαρ: Να αφήσει πίσω της την περσινή πολύ δύσκολη σεζόν (στην οποία σώθηκε στα μπαράζ) θέλει η Κάλμαρ. Η ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο το 2008, ψάχνει ένα καλό πλασάρισμα φέτος στην Αλσβένσκαν, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και μέχρι ώρας τα πηγαίνει αρκετά καλά. Ειδικά στην έδρα της δεν έχει ηττηθεί ακόμα, ενώ επέστρεψε μετά τη διακοπή με τον βαθμό στην έδρα της Βάρμπεργκς. Το ματς με τη Χάκεν είναι αρκετά σημαντικό, αλλά και δύσκολο, μιας και ο αντίπαλος παρότι είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της χώρας, θεωρητικά, παραμένει χαμηλά στον πίνακα και θα πάει με στόχο τη νίκη στο Κάλμαρ.

Χάκεν: Παρά το κάκιστο ξεκίνημά της στη σεζόν, η Χάκεν πριν και μετά τη διακοπή ελέω Γιούρο, αρχίζει να δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες. Μετράει 2 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και παρά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, είναι έτοιμη να αφοσιωθεί στην Αλσβένσκαν, εκεί όπου έχει μείνει πίσω σε σχέση με τις προσδοκίες. Η νίκη της ομάδας επί της ΑΙΚ πριν μερικές ημέρες έδειξε πως το κλίμα είναι καλό και κόντρα στην Κάλμαρ θα ψάξει την πρώτη της φετινή νίκη μακριά από την έδρα της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρκετά αμφίρροπο ματς θα γίνει στην «Αρένα» της Κάλμαρ με τους αήττητους εντός γηπεδούχους να θέλουν να συνεχίσουν το καλό τους σερί και τη Χάκεν να ψάχνει ακόμα μια νίκη για να «χτίσει» ψυχολογία. Πάμε στο πολύ πιθανό γκολ-γκολ του 1.91 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)