Σκοράρουν οι “πρώην” κοκκινόμαυροι

Η ΑΕΚ Β’ νίκησε εντός έδρας τον Αστέρα Βλαχιώτη με 1-0 και ανέβηκε στους 21 πόντους και στην πρώτη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους έξι πόντους. Στο 69′ λεπτό, ο Γιαννούτσος με σέντρα από αριστερά, τροφοδότησε τον “πρώην κοκκινόμαυρο”, Χρήστο Γιούση, ο οποίος με ένα βολ πλανέ έκανε το 1-0 για την ΑΕΚ Β’.

Η Καλλιθέα υπερασπίστηκε την έδρας της και επικράτησε της Ζακύνθου με 2-0, με αποτέλεσμα να ανέβει στους δώδεκα πόντους, ενώ η ομάδα από τα Επτάνησα παρέμεινε στην τελευταία θέση με ένα πόντο. Στο πρώτο ημίχρονο, η Καλλιθέα έκανε το 1-0 στο 17′ λεπτό με τον Μουνιέ. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν στο δεύτερο ημίχρονο το προβάδισμα τους και στο 83′ λεπτό με γκολ του Μαρουκάκη, έγινε το 2-0 για την Καλλιθέα κόντρα στην Ζάκυνθο, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Τέλος η Αναγέννηση Καρδίτσας προκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού “διέλυσε” στο δεύτερο ματς τον Άγιο Νικόλαο, με σκορ 5-0. Δύο γκολ σημείωσε ο Πατρινός ποδοσφαιριστής, Κώστας Πλέγας που αποβλήθηκε στο φινάλε και ένα γκολ ο πρώην “κοκκινόμαυρος”, Δημήτρης Κοτσώνης.