Σκόρερ ο Πατρινός, Α. Γκολφίνος στη νίκη της ΑΕΚ (vid)

Με γκολ του Πατρινού, Αλέξη Γκολφίνου, η ΑΕΚ Β’ επικράτησε με 0-1 της ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 2. Τέλος στο αήττητο των Αρτινών με τον Κώστα Φραντζέσκο στον πάγκο τους. .

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Ο Καραϊσκάκης είχε τις καλύτερες, με τον Γκίνη να επεμβαίνει όπου χρειάστηκε. Μάλιστα ο Καραϊσκάκης σκόραρε με τον Κλιγγόπουλο, ο οποίος όμως ήταν εκτεθειμένος.

Στην επανάληψη, η Ένωση βρήκε το γκολ με τον Γκολφίνο, έφτασε κοντά στο 2-0 με τον Γιούση στο 56′ και έκτοτε κράτησε το υπέρ της προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Στις καθυστερήσεις έχασε μοναδική ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα στο σκορ, όμως ο Γιούσης αφού απέφυγε τον Λάζαρεφς έστειλε την μπάλα πάνω στον Φαν Ίπερεν και στην εξέλιξη της φάσης ο Κοσίδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ένωση ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση έχοντας 32 βαθμούς, ενώ ο Καραϊσκάκης παρέμεινε στους 17, έχοντας έναν βαθμό περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Κώστας Φραντζέσκος): Λαζάρεφ, Πριονάς, Τάμπας, Κρισμάρεβιτς, Κορέλας(60′ Ναζίμ), Ντοναλντόνι, Μίλιτς, Κλιγγόπουλος, Ίπερεν, Βαφειάδης(60′ Νταλακούρας), Ενρίκε(60′ Γαλεάδης).

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Ραντόνια(90′ Σταμούλης), Λάτσι, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης(77′ Παρράς), Γκαρσία Τζ.(90′ Γεωργέας), Γιούσης, Μιτάι, Γκολφίνος(70′ Κοσίδης).