Σοβαρά επεισόδια στο “Α. Κάνιστρας” – Τι καταγγέλλει η Α.Ε. Αιγίου

Σοβαρά επεισόδια στο “Ανδρέας Κάνιστρας” χθες μετά το τέλος του παιχνιδιού ΠΑΟΚ Πατρών-Α.Ε. Αιγίου (3-1).

Διαβάστε τι καταγγέλλει η Α.Ε. Αιγίου, η οποία έχει τα στοιχεία όσων έχουν εμπλακεί στην επίθεση, καθώς έχουν γίνει γνωστά και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε. Μάλιστα όπως αναφέρει δεν έχει καμία ανάμειξη η ομάδα της Πάτρας και γίνεται λόγος πως η “διαμάχη” ξεκίνησε από ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα και είχε προηγούμενα με τους Αιγιώτες.

Πιο αναλυτικά:

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας με τον Π.Α.Ο.Κ. Πάτρας στο Ενωσιακό γήπεδο Α.Κάνιστρας ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δέχτηκαν αναίτια επίθεση. Αποτέλεσμα της επίθεσης αυτής ήταν να τραυματιστούν ελαφρώς δύο ποδοσφαιριστές μας , να δεχθεί επίθεση η κοπέλα ενός εξ αυτών και να προκληθούν υλικές ζημιές (χτυπήματα στο καπό ,λάστιχο σχισμένο από αιχμηρό αντικείμενο) στο αυτοκίνητο ποδοσφαιριστή μας.

Να σημειώσουμε ότι η γηπεδούχος ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. Πάτρας δεν έχει καμία σχέση με τα γεγονότα. Η όλη ένταση ξεκίνησε από ποδοσφαιριστή τρίτης ομάδας που λόγω κάποιας διένεξης που είχε εντός αγωνιστικού χώρου σε παλαιότερο ποδοσφαιρικό αγώνα με ποδοσφαιριστή μας θεώρησε ότι πρέπει να λύσει τις διαφορές του ερχόμενος στο γήπεδο με την παρέα του και δημιουργώντας ένταση.

Όλα αυτά το 2022 σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας. Από καθαρή τύχη δεν είχαμε κάποιο χειρότερο γεγονός σε επεισόδια που «κυκλοφορούσαν» αιχμηρά αντικείμενα,. Τα στοιχεία όσων έχουν εμπλακεί στην επίθεση, μας έχουν γίνει γνωστά και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες.
Η διοίκηση της Α.Ε. Αιγίου.

-ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ-

Υ.Γ. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι πρώτα από όλα διασκέδαση. Ότι δεν χωράει η βία στον αθλητισμό. Η πλειοψηφία όσων ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι είναι απέναντι στη βία και όσους την προκαλούν. Αυτή η πλειοψηφία είναι η πρώτη που πρέπει να στέλνει στο περιθώριο όσους επιδιώκουν να αμαυρώσουν την εικόνα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων“.