Σοβαρή στην πρεμιέρα η πρωταθλήτρια

Μάθε τα πάντα για το παμε στοιχημα εγγραφη

Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της περσινής σεζόν στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ήταν η κατάκτηση του Γαλλικού πρωταθλήματος από τη Λιλ, η οποία άφησε πίσω της την πολυδιαφημισμένη και πανίσχυρη Παρί. Και από τη στιγμή που μιλάμε για έναν ολόκληρο «μαραθώνιο», όλα αυτό μόνο τυχαίο δεν ήταν.

Μετά τις Μονακό, Παρί και Λυών, στη μάχη της υπεράσπισης του τίτλου της μπαίνει σήμερα η Λιλ, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Μετς, σε ένα παιχνίδι που κρύβει «παγίδες» για τους πρωταθλητές.

Μετς: Μια αξιοπρεπέστατη σεζόν έκανε πέρσι η Μετς στη Λιγκ 1 και φέτος είναι έτοιμη αρχικά να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή τη στην κατηγορία και στη συνέχεια να «φορτσάρει» για όσο ψηλότερα γίνεται. Το καλό για την ίδια είναι πως διατήρησε σε μεγάλο βαθμό το περσινό της υλικό και δε θα έχει προβλήματα ομοιογένειας. Κάθε αρχή και δύσκολη όμως και η ομάδα του Φρεντρίκ Αντονετί θα καλείται να αντιμετωπίσει στη φετινή πρεμιέρα την πρωταθλήτρια Λιλ, από την οποία πέρσι υπέστη δυο ήττες. Ο έμπειρος Γάλλος κόουτς έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στις στημένες μπάλες και την τακτική, ελπίζοντας και στην καλή μέρα των παικτών του.

Λιλ: Με τον προπονητή των περσινών «θαυμάτων» Κριστόφ Γκαλτιέ να αποχωρεί οικειοθελώς από τον πάγκο της, η Λιλ ξεκινάει φέτος την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της με τον Ζοσλίν Γκουρβενέκ στο «τιμόνι». Παρότι δεν είναι και ο πιο έμπειρος του κόσμου, καλείται να διαχειριστεί ένα σπουδαίο υλικό, με το πρώτο δείγμα να είναι θετικό, με τη νίκη επί της Παρί στον τελικό του Σούπερ Καπ πριν μια εβδομάδα. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος δε θα είναι εύκολη στη Λωρραίνη κόντρα στη Μετς, όπως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, το ηθικό στα ύψη και οι απουσίες αμελητέες. Πέρσι νίκησε εύκολα 2-0, πάντως στο ίδιο γήπεδο, δύσκολα θα αλλάξει «συνταγή».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, η Λιλ θα τα δώσει όλα στην πρεμιέρα κόντρα σε μια ομάδα που πρώτο μέλημά της είναι η σωτηρία. Οι «Λιλουά» έχουν ψυχολογία και μια εξαιρετική ομάδα, στο 1.80 της Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)