Σοβαρότητα και νοοτροπία πρωταθλήτριας

Ο Σούλης Παπαδόπουλος είδε τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιάζονται σοβαροί και να… πετάνε φωτιές στο πρώτο ημίχρονο στην Άρτα. Το διάστημα, δηλαδή, που σημείωσαν τα δύο από τα τρία τους γκολ, αφού το τρίτο μπήκε στην επανάληψη, όπου η ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

Οι «κοκκινόμαυροι» έδειξαν δείγματα εξαιρετικής νοοτροπίας. Νοοτροπίας μεγάλης ομάδας. Μπήκαν φουριόζοι, πάτησαν την αντίπαλη ομάδα, επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και όλα πήραν τον δρόμο τους για την Παναχαϊκή με μεγάλη ευκολία. Ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος επέστρεψε στα γκολ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, σημειώνοντας δύο γκολ, δείγμα της ποιότητάς του και της εκπληκτικής του επαφής με τα δίχτυα.

Ο Γιάννης Μπουρλάκης ήταν στους κορυφαίους της αναμέτρησης, δείχνοντας να βρίσκει ξανά τον καλό του εαυτό. Σκόραρε, δημιούργησε το δεύτερο γκολ, ενώ ήταν ιδιαίτερα μαχητικός μέχρι το φινάλε (χαρακτηριστική φάση ένα τάκλιν στα τελευταία λεπτά). Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την καλή εμφάνιση των περισσοτέρων κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, ικανοποιούν διπλά τον προπονητή της ομάδας που είδε από τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν αυτό που πρέπει.