Σοκαριστικός τραυματισμός στο γήπεδο των Προσφυγικών!

Μελανό σημείο του αγώνα Πάτραι – Μύκονος (1-2) ο τραυματισμός του Παπαδόπουλου στο 13ο λεπτό, με τον παίκτη της Μυκόνου να προσκρούει στο κράσπεδο του περιμετρικού χώρου του γηπέδου μετά από «μονομαχία» που είχε με το Θεοφάνη και να διακομίζεται στο νοσοκομείο Ρίου, με τον αγώνα να διακόπτεται σε εκείνο το σημείο για 22 περίπου λεπτά.

Το ασθενοφόρο έφτασε πολύ γρήγορα στο γήπεδο για να παραλάβει τον άτυχο παίκτη της Μυκόνου. Η ΕΠΣ Αχαΐας σε συνεργασία με τα σωματεία που χρησιμοποιούν το γήπεδο οφείλουν να καλύψουν το τοιχίο με προστατευτικά, τουλάχιστον πίσω από τις εστίες, ώστε να αποφευχθούν αντίστοιχα περιστατικά στο μέλλον.

Η γιατρός του αγώνα, Βιβή Λουκοπούλου έκανε τη σχετική ανάρτηση: “Τέλος καλά όλα καλά! Νεαρός παίκτης της ΑΕ Μύκονος τραυματίστηκε στον αγώνα Πάτραι- ΑΕ Μύκονος που διεξήχθη στο γήπεδο των Προσφυγικών. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής σε μια φάση του αγώνα γλίστρισε και χτύπησε με το κεφάλι στο τσιμεντένιο τοιχίο του γηπέδου.

Έχασε τις αισθήσεις του και πέφτοντας στο έδαφος είχε σπασμούς. Άμεσα έδωσα τις πρώτες βοήθειες και ταυτόχρονα ειδοποιήσαμε μονάδα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο γήπεδο. Ο νεαρός επανήλθε λίγο αργότερα ωστόσο χρειάστηκε να διακομιστεί στο Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Όπως ενημερώθηκα είναι καλά στην υγεία του.

Με αφορμή όμως κι αυτό το περιστατικό αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ποσό σημαντική είναι η παρουσία γιατρού στο γήπεδο. Το έχω ζήσει πολλές φορές γι αυτό και επιμένω”.