Σούλης Παπαδόπουλος: “Έχουμε κάνει τη μισή δουλειά”

Με αφορμή το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας (3/4 – 16:00), ο προπονητής της Παναχαϊκής Σούλης Παπαδόπουλος έκανε στο panachaikifc1891.gr την ακόλουθη δήλωση:

“Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε το πρωτάθλημα αλλά δυστυχώς δε έχουμε πάρει ακόμα την άνοδο έτσι όπως είναι η νομοθεσία που αδικεί όλες τις ομάδες που τερμάτισαν πρώτες. Έχουμε κάνει τη μισή δουλειά και το μυαλό μας είναι ήδη στα μπαράζ. Δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία ότι έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής αν δεν πάρουμε την άνοδο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί να κερδίσουμε το τελευταίο ματς, παίζουμε στην έδρα μας με την παρουσία του κόσμου μας και ξέρουμε πόσο δυνατοί είμαστε στην Αγυιά.

Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και πολλά νεαρά παιδιά την Κυριακή στο γήπεδο για να τους δώσουμε χαρά και να φτιάξουμε νέες γενιές φιλάθλων. Οι ομάδες μεγαλώνουν από το ένδοξο παρελθόν τους κάτι που έχει η Παναχαϊκή, αλλά και από τις νέες επιτυχίες. Με όλο το σεβασμό στις υπόλοιπες πρωταθλήτριες ομάδες που θα αγωνιστούν στα μπαράζ που απ’ ότι γνωρίζουμε ήδη μερικές από αυτές είναι ιστορικές, στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι και όχι απλά να πάρουμε το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια της ανόδου.”