Σούλης Παπαδόπουλος : “Κάναμε το το χειρότερο μας παιχνίδι”

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα της Παναχαϊκής με την Καλαμάτα ανέφερε τα εξής :

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είναι το χειρότερο μας παιχνίδι. Στράβωσε από την αρχή. Εκεί εκνευριστήκαμε με το γκολ που δεχτήκαμε και μπήκαμε στο ρυθμό του αντιπάλου. Μετά την αποβολή ρισκάραμε. Ήθελα να ισοφαρίσουμε νωρίς στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν μας βγήκε. Όταν παίζεις με έμπειρες ομάδες ακόμα και αν έχεις αριθμητικό πλεονέκτημα δεν είναι απλό να το γυρίσεις.

Δεχτήκαμε την κόκκινη και μετά κλείστηκε καλά ο αντίπαλος και δεν είχαμε φάσεις και καθαρό μυαλό. Χάσαμε δίκαια αλλά θεωρώ δε μας δόθηκε πέναλτι στο τέλος πριν το 1-1. Δεν ήμασταν καλοί, δε ρίχνω ευθύνες στους παίκτες κάποια στιγμή θα χάναμε μέσα στο γήπεδο μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο στενοχωρήσαμε τον κόσμο που μας αγαπάει πραγματικά. Όχι αυτούς που μας περιμένουν στη γωνία. Ζητάμε συγνώμη. Είμαστε στην 4η θέση πρέπει να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Είμαστε η Παναχαϊκή, είμαστε μεγάλη ομάδα. Κίνητρο είναι το όνομα της Παναχαϊκής. Για όλους μας.

Αν δεν έχουμε κίνητρο πάμε σπίτι μας. Θα σκεφτώ σοβαρά απόψε να πάω σπίτι μου. Αν είχαμε 18-19 βαθμούς τι θα γινόταν και με τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Θα πάμε το Σάββατο να κερδίσουμε. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και τα προβλήματα μας. Δεν είχαμε διακοπή στο δεύτερο ημίχρονο σωστά κάναμε αλλαγή στο πρώτο. Κάποια παιδιά στο τέλος ήταν κουρασμένα. Παίξαμε χωρίς προπόνηση και το ίδιο θα γίνει και με το επόμενο ματς.

Δεν δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από το σημερινό παιχνίδι. Πηγαίναμε μόνο με μεγάλες μπάλες. Εμείς κάνουμε ένα ματς εύκολο ή δύσκολο. Δεν ήμασταν καλά και πρέπει να το παραδεχτούμε αυτό. Δεν είναι δικαιολογία τα προβλήματα. Όταν κερδίζαμε δεν μας επηρέαζε; Κάποιοι πρέπει να το καταλαβαίνουν αυτό.»