Σούπερ νίκη κόντρα στους Γερμανούς για τη Νάπολη Πατρών

Mεγάλη, νίκη με ανατροπή στην ανατροπή, με τη Νάπολη να πετυχαίνει μια νίκη που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία με 7-6 κόντρα στη γερμανική Ντίσελντορφ. Χωρίς δύο παίκτες στα τελευταία λεπτά λόγω αποβολής με κόκκινη σε Παμπέρο και Παπασταθόπουλο, η “γαλάζια” αρμάδα της Πάτρας πήρε τους πρώτους βαθμούς στην διοργάνωση και αύριο αντιμετωπίζει την Ισπανική Τορεχόν.

Στο πρώτο 12λεπτο οι Γαλάζιοι πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ των Λαντούτσε και αυτογκολ. Οι Γερμανοί κατάφεραν να μειώσουν με εκτέλεση πέναλτι σε 2-1, να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να πετύχουν την ολική ανατροπή σε 2-3. Οι Πατρινοί στο τρίτο 12λεπτο έπρεπε να τα δώσουν όλα για τι νίκη και το κατάφεραν με το πάθος τους και την δίψα τους για την πρόκριση.

Ο Λαντούτσε με εκτέλεση πέναλτι φέρνει το παιχνίδι στα ίσια 3-3 όμως οι Γερμανοί λίγο αργότερα πήραν ξανά προβάδισμα με 4-3. Ο Λαντούτσε ξανά έφερε το παιχνίδι στα ίσια σε 4-4 και ο ίδιος παίκτης κάνει το 5-4 σημειώνοντας καρέ των γκολ. Ο Λαντούτσε που είχε μεγάλα κέφια με απευθείας φάουλ σκοράρει για 5η φορά κάνοντας το 6-4 για τους πατρινούς.

Οι Γερμανοί μειώνουν σε 6-5 και καταφέρνουν λίγο αργότερα να φέρουν το ματς στα ίσια με πέναλτι (6-6). Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε 3λεπτη παράταση και εκεί οι πατρινοί πήραν την μεγάλη πρόκριση με δύο παίκτες λιγότερους με τον Παμπέρο να κάνει το τελικό 7-6.