Σπουδαία κίνηση στην επίθεση για Ζάκυνθο

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η Ζάκυνθος καθώς απέκτησε τον Βρετανό Επιθετικό Σαούλ Κάμερον, όπως αναφέρει το imerazante.gr! Ο 25χρονος φορ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ιρλανδία και στη Finn Harps που είναι ομάδα μάλιστα πρώτης κατηγορίας, ενώ ήταν και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στην Greenville και στους Lenoir Rhyne Bears.

Είναι ύψους 1,78μ. και αποτελεί μια εξαιρετική κίνηση των «κυανοκίτρινων» που κατάφεραν και έκαναν την υπέρβαση με έναν παίκτη που έχει αγωνιστεί σε υψηλή κατηγορία. Πρόκειται για ένα από τα τελευταία μεταγραφικά χτυπήματα του ΑΠΣ Ζάκυνθος, ο οποίος δείχνει ότι θέλει να δώσει το κάτι παραπάνω στη φετινή χρονιά της Γ’ Εθνικής και να παλέψει για μια πολύ καλή πορεία.

Εν τω μεταξύ η Ζάκυνθος όσον αφορά τον δανεισμό του Τάσου Κακολύρη από την ΑΕΚ, έγινε με τη σύμφωνη γνώμη του Υπεύθυνου Ακαδημιών της Ένωσης Γιάννη Παπαδημητρίου και του Συντονιστή των Ακαδημιών της ΑΕΚ Νίκου Γεωργίου. Ο Τάσος Κακολύρης φυσικά έχει μάθει τα μυστικά του ποδοσφαίρου για παραπάνω από μια δεκαετία στον Απόλλωνα πριν πάει στις ακαδημίες του Πανιωνίου και από την πρώτη στιγμή έδειξε το ταλέντο του.

Θυμίζουμε ότι είναι γιός του αείμνηστου προέδρου του Απόλλωνα Διονύση Κακολύρη. Για τη Ζάκυνθο αποτελεί σημαντική υπόθεση η παρουσία του νεαρού άσου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και θα βοηθήσει σημαντικά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.