Σπουδαία νίκη για την Περιβόλα

Διαιτητής : Παπαδόπουλος (Γιάραλης-Παυλόπουλος)

Σε ένα ματς όπου κυριάρχησε η δύναμη στον χώρο της μεσαίας γραμμής και με ελάχιστες φάσεις η Περιβόλα κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα Μιντιλογλίου με 1-0 και να πανηγυρίσει την 2η σερί νίκη.

Με αυτήν την νίκη η ομάδα του Κώστα Κυριτόπουλου βρίσκεται στην 8η θέση στο -5 από την 5αδα και πλέον ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αντιθέτως ο Αστέρας Μιντιλογλίου βρίσκεται εκτός 5αδας καθώς είναι στην 6η θέση και στο -1 από τον Λέων Αλισσού.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 55ο λεπτό  όταν ο Μπενέτος έκανε ωραία κάθετη πάσα και ο Παντελής τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός του αρχηγού του Αστέρα Μιντιλογλίου Χάρη Ρομποτή καθώς σε διεκδίκηση με αντίπαλο του βγήκε ο ώμος και μετέβη στο νοσοκομείο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ (Θ. Λαμπρόπουλος): Τζούρας, Κωστόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μαυροκέφαλος, Συρμής (81’Φ.Πλέγας), Οικονόμοπουλος, Καραπίτσος, Ν.Μπαλασόπουλος, Π.Πλέγας (66’Χ.Μπαλασόπουλος), Ρομποτής (32’λ.τ.Σίδερης), Χατζηαναστασίου (71’Λιβέρης).

ΠΕΡΙΒΟΛΑ (Κ. Κυριτόπουλος) : Γιαννόπουλος, Κεχρανιάς, Μαντζαβίνος, Καραβούλιας, Κωνσταντίνι, Μπαρδούσης, Παντελής, Λαζανάς, Σταμπολτάς (40’λ.τ.Γιαννόπουλος), Μπενέτος (95’Σταυρόπουλος), Ανάγνου (76’Νανόπουλος).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς