Σπουδαία νίκη για τη Δάφνη Πατρών

Διαιτητής: Αρκουμάνης (Βαρέλας-Πανταζόπουλος)

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής η Δάφνη Πατρών κέρδισε τον Πείρο Ισώματος με σκορ 3-1. Αυτή η νίκη ήταν η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Θανάση Κατσαντούλα μετά την ήττα της πρεμιέρας με 5-2 από τον Ατρόμητο Λάππα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Χρήστου Δελδήμου ηττήθηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα καθώς στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει κόντρα στον Λέων Αλισσού με 2-1. Την επόμενη αγωνιστική η Δάφνη θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Περιβόλα, ενώ και ο Πείρος θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον δυνατό και ενισχυμένο Ατρόμητο Λάππα.

Η Δάφνη κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Σωτηρόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά ο τερματοφύλακας έκανε κακή έξοδο και ο Θεοδοσόπουλος μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 32΄ φάουλ του Λέκκα από τα δεξιά και με κεφαλιά άθελά του ο Γιαννακόπουλος θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο 45΄ σε μια μπαλιά που φαινόταν χαμένη ο Γιαννακόπουλος έκανε φοβερό σπριντ και πάνω στην γραμμή έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και ο Πολίτης αρχικά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα αλλά στην επαναφορά με εκ νέου κεφαλιά έκανε το 2-1.

Τέλος στο 77′ η Δάφνη κλείδωσε το ματς όταν ο Τσεκούρας έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και με πλασέ ο Θεοδοσόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Αξίζει να αναφερθεί πως η Δάφνη Πατρών είχε να γευτεί την χαρά της νίκης από τις 12/5/2019 . Δηλαδή για 17 μήνες και 512 μέρες.

Συνθέσεις:

ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ (Θανάσης Κατσαντούλας): Χριστόπουλος, Πόγκας, Μάρκου, Φραντζής, Σωτηρόπουλος, Καρπέτας, Πολίτης (86’Διαμαντόπουλος), Γιαννακόπουλος (65’Κορωνάκης), Θεοδοσόπουλος (86’Θεοδωρακόπουλος), Τσεκούρας (86’Χαραλάμπους), Θεοδωρόπουλος (76’Μπούλμπος).

ΠΕΙΡΟΣ ΙΣΩΜΑΤΟΣ (Χρήστος Δελδήμος): Σολωμός, Παπαδιονυσίου, Αντωνόπουλος (70’Ν.Δελδήμος), Βανταράκης, Λιακόπουλος, Παπαδιονυσίου, Λέκκας, Γιαννόπουλος, Κολλάρος (55’Μουσχής), Κουλογιάννης (5’λ.τ.Καραΐσκος), Νικόλας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς