Σπουδαία νίκη και 4η θέση για τον Ίκαρο Πετρωτού

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Παπαδιονυσίου-Θεοφανόπουλος)

Σε ένα εκπληκτικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Πετρωτού ο Ίκαρος Πετρωτού επικράτησε της Αστραπής Ψαροφαΐου με σκορ 5-3 και βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος και στα Play Off ανόδου και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πατρών σε ένα σπουδαίο ντέρμπι.

Αντιθέτως η Αστραπή με την χτεσινή ήττα παρέμεινε στην 7η θέση του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς και στο -4 από τα Play Off ανόδου και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Αχαϊκό σε ένα ματς όπου νίκη είναι επιτακτική.

Άριστη η διαιτησία του διαιτητή Παπαδόπουλου και των βοηθών του.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

7′ Σουτ του Σπυρόπουλου πάνω από τα δοκάρια.

9′ Μακρινό σουτ του Κουτρόπουλου η μπάλα θα χτυπήσει στο δοκάρι.

16′ Κόρνερ του Ορφανίδη από τα αριστερά κεφαλιά προς τα πίσω του Νίκα για το 0-1.

30′ Αντεπίθεση για τον Ίκαρο τετ α τετ ο Ταγάρας θα ισοφαρίσει σε 1-1.

35′ Σουτ του Ταγάρα μέσα από την περιοχή για το 2-1.

40′ Σέντρα του Νίκα από τα αριστερά ο Οικονομόπουλος θα σπάσει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και με σουτ ο Γιαννόπουλος θα ισοφαρίσει σε 2-2.

42′ Κάθετη πάσα του Κλίτσα σουτ του Διαμαντόπουλου για το 3-2.

67′ Σέντρα του Νίκα από τα δεξιά ο Μάρκου θα πάρει την κεφαλιά για να σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια της φάσης ο Ορφανίδης θα βγάλει εκ νέου σέντρα με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του αμυντικού με τον Διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

68′ Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ορφανίδης με τον τερματοφύλακα να αποκρούει αλλά στην επαναφορά ο Νίκας με σουτ έκανε το 3-3.

76′ Γύρισμα του Καμπέρου από τα δεξιά και ο Κλίτσας με σουτ θα γράψει το 4-3.

84′ Λάθος στον χώρο της μεσαίας γραμμής για την Αστραπή ο Καμπέρος θα κερδίσει την μπάλα και με σουτ θα διαμορφώσει το τελικό 5-3.

Συνθέσεις:

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Α.Σταθόπουλος): Κατσαΐτης,Κλίσης, Καλομοίρης (73′ Τζανερόπουλος), Κουτρόπουλος, Δημόπουλος ,Τσουραμάνης, Καγιάφας (92′ Μακρόπουλος), Σπυρόπουλος, Διαμαντόπουλος (89’Σουρδί), Κλίτσας, Ταγάρας (66′ Καμπέρος).

ΑΣΤΡΑΠΗ ΨΑΡΟΦΑΪΟΥ (Ν.Σταθόπουλος): Δαλαβούρας, Νίκας, Πογιαντζής,Μάρκου, Λαγκαδινός, Κολοβούρης, Γκάντζος (89’Μεταξάς), Κουρίνος (79’Φράγκος), Οικονομόπουλος (76’Παναγόπουλος), Γιαννόπουλος, Ορφανίδης.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς