Σπουδαία προσθήκη-επιστροφή Μαναβόπουλου στην Παναχαϊκή!

Μια ακόμη μεγάλη επιστροφή στην μπασκετική οικογένεια της Παναχαϊκής για τη νέα σεζόν και το πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που ακούει στο όνομα του Σωκράτη Μαναβόπουλου είναι γεγονός!

Ο πολύπειρος σέντερ που είχε φορέσει την κοκκινόμαυρη φανέλα στο τοπικό πρωτάθλημα πριν από μερικά χρόνια, επιστρέφει σε ένα πολύ γνώριμο και αγαπητό περιβάλλον χάρις στις συντονισμένες διοικητικές κινήσεις και αποφασισμένος να βάλει το δικό του «λιθαράκι» στην καλύτερη δυνατή πορεία της ομάδας του Νίκου Ζίζηλα.

Είναι μεταγραφή υπέρβαση-θωράκιση στην ρακέτα της Παναχαϊκής πέραν και των εκτελεστικών ικανοτήτων του παίκτη που την τελευταία διετία είχε σούπερ χρονιές με τον Αίολο Αγυιάς.

Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από το Παγκράτι με το οποίο έφθασε μέχρι και την Α2 εθνική, ενώ ανάλογες επιτυχίες έζησε και με τους Ελευσίνα, Αρκαδικό και Αγ. Παρασκευή, μέχρι να γίνει πρώτη φορά κάτοικος Πάτρας το 2013.

Έχει ύψος 2,02μ. και γεννηθείς το 1981. «Καλωσορίζουμε και πάλι τον Σωκράτη στην μπασκετική οικογένεια της Παναχαϊκής και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Παναχαϊκής για μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι.