Σπουδαία προσθήκη στα γκολπόστ για τον Αστέρα Λεοντίου

Σε μια σπουδαία μεταγραφή για τα δεδομένα της Γ’ Κατηγορίας προχώρησε ο Αστέρας Λεοντίου, αφού απέκτησε τον πολύπειρο τερματοφύλακα Κώστα Αγοράκη.

Μεγάλο ρόλο στην επιστροφή του ως ποδοσφαιριστής στα γήπεδα, έπαιξε ο καλός του φίλος και συνεργάτης εδώ στο www.patragoal.gr Αποστόλης Νικολόπουλος, ο οποίος εμπλέκεται τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά με την ομάδα του χωριού του και τον έπεισε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να ξαναφορέσει γάντια, προσφέροντας την πολύτιμη εμπειρία του στην προσπάθεια της ομάδας του Λεοντίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας :

“Ο Αστέρας Λεοντίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον πολύπειρο γκολκίπερ Κώστα Αγοράκη.

Ο Αγοράκης αποτελεί τη σπουδαιότερη μεταγραφή του συλλόγου μας, καθώς για πολλά χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, ενώ πριν δύο χρόνια έπαιξε στη Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Διαγόρα Βραχνεΐκων. 

Ο Αχαιός κίπερ έγραψε ιστορία στο εν λόγω πρωτάθλημα, καθώς αγωνίστηκε σε ηλικία 43 ετών 4 μηνών και 24 ημερών κόντρα στον Αστέρας Αμαλιάδας.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Απόλλων Εγλυκάδας μιας και είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής πανηγυρίζοντας ανόδους και τίτλους. Ενδιάμεσα για μια χρονιά είχε περάσει από τον Ατρόμητο Λάππα που είχε χαράξει ανοδική πορεία για τις εθνικές κατηγορίες. Ο Αγοράκης αγωνίστηκε επίσης στον Αετό Πατρών με τον οποίο κέρδισε άνοδο, όπως και με το Ζαβλάνι, ενώ πέρυσι ήταν βοηθός του Σοφοκλή Παναγόπουλου στον Αχαιό Σαραβαλίου, αλλά χρειάστηκε να αγωνιστεί και σε 3 παιχνίδια.

Αποτέλεσε τον πρόεδρο του ΣΕΠΑ (Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας), καθώς είναι ένας άνθρωπος που υπηρετεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από πολλά πόστα και έχει προσφέρει τα μέγιστα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας Λεοντίου ήταν η αφορμή να επιστρέψει και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους, βοηθώντας τους μικρότερους ηλικιακά γκολκίπερ της ομάδας μας. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.”

Ο Κώστας Αγοράκης στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα Λεοντίου δήλωσε:

«Ήρθα σε ένα νέο αλλά ιδιαίτερα οργανωμένο σωματείο που βγάζει ποδοσφαιρική υγεία, κάτι που με εκφράζει απόλυτα σαν επιλογή.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση για επιστροφή μου στην αγωνιστική δράση, ήταν η παρότρυνση του καλού μου φίλου Αποστόλη Νικολόπουλου, συν το γεγονός ότι παρά την προσπάθεια να γνωρίσω την προπονητική, ήταν κάτι που δεν με γέμισε όπως ίσως θα περίμενα.

Η Γ’ Κατηγορία θα είναι ένα πρωτάθλημα που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά στην πολυετή καριέρα μου και ευελπιστώ να βοηθήσω με την εμπειρία μου τον Αστέρα να φτάσει στους στόχους του.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πολύ καλό μου φίλο Σοφοκλή Παναγόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να μάθω πολλά δίπλα του, όπως και τους ανθρώπους του Αχαϊού Σαραβαλίου που ήταν άψογοι απέναντι μου. Τους ζητάω συγνώμη για την φυγή μου, αλλά με κέρδισε η δίψα μου να αγωνίζομαι».