Σπουδαία συνεργασία με ΚΔΑΠ ΙRIS για την Θύελλα Πατρών – Οι αιτήσεις ξεκίνησαν

Σε μια σπουδαία συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τους μικρούς αθλητές και τις οικογένειες τους προχώρησε η Θύελλα Πατρών καθώς θα συνεργαστεί με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) IRIS.  Το πρόγραμμα είναι δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ και αφορά παιδιά ηλικίας από 5-12 ετών.

Στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) IRIS, λειτουργούν καθημερινά από Σεπτέμβριο έως και Ιούλιο απογευματινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, με δραστηριότητες όπως: εικαστικά, θεατρικά παιχνίδια, χειροτεχνίες, μουσικοκινητική αγωγή, αθλήματα, μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς, χωρίς υποχρέωση καθημερινής προσέλευσης. Κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, του Πάσχα και του καλοκαιριού τα ΚΔΑΠ λειτουργούν κατά τις πρωινές ώρες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά των οποίων οι μητέρες, δεν είναι δημόσιοι ή δημοτικοί υπάλληλοι και το οικογενειακό εισόδημα, δεν υπερβαίνει τις 27.000 € .

Τα παιδιά της ακαδημίας της Θύελλας Πατρών που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα θα έχουν έκπτωση στη μηνιαία συνδρομής τους προς τον σύλλογο, ενώ η συμμετοχή τους στις δραστηριότητές του ΚΔΑΠ θα είναι εντελώς δωρεάν.

Eφόσον ενταχθείτε στο πρόγραμμα η συνδρομή σας στο σύλλογο διαμορφώνεται ως εξής:

Κόστος: Για το ένα παιδί: 15 €, δύο παιδιά: 10 €, τρία παιδιά: δωρεάν.

Το πρόγραμμα αφορά αγόρια και κορίτσια και οι αιτήσεις πρέπει να ολοκληρωθούν έως τέλος Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία της Θύελλας Πατρών, καθημερινά από τις 15.00-18.30 και στο τηλέφωνο 2614.008316 στην κυρία Αγγελική Δελέγκου.

Ελατέ να υποβάλλετε την αίτησή σας τώρα!

Περιορισμένα χρονικά περιθώρια και περιορισμένος αριθμός παιδιών.