Σπουδαίος εκτός έδρας βαθμός για την Α.Ε. Καλαβρύτων

«Ανδρέας Κάνιστρας»: Βύρωνας Ξυπολιάς

Διαιτητής: Μαχαίρας Μουστάκας (Βασιλόπουλος-Τσούρας)

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Άρης Πατρών και Καλάβρυτα σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και αρκετή ένταση μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή. Συγκεκριμένα ο Άρης Πατρών είχε την ατυχία να πέσει πάνω στον εξαιρετικό γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Παπαδημητρόπουλο ο οποίος έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις και χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του.

Με αυτήν την ισοπαλία η ΑΕ Καλαβρύτων έφτασε τους 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου. Από την άλλη πλευρά ο Άρης Πατρών βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 4 βαθμούς καθώς αγνοεί την χαρά της νίκης από την 1η πρώτη (4-0 ΑΠΟ Αρόη).

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

10′ Εξαιρετική μπαλιά του  Μιχαλόπουλου, στο δεύτερο δοκάρι ο Ραμόπουλος θα σπάσει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι αλλά το πλασέ του Νικολόπουλου θα περάσει πάνω από τα δοκάρια.

11′ Φάουλ του Λάτση γυριστή κεφαλιά του Ραμόπουλου η μπάλα θα περάσει άουτ,σε μία φάση που ο τερματοφύλακας έλεγχε την πορεία της μπάλας.

25′ Μακρινό σουτ του Μάριου Μητρόπουλου θα αποκρούσει ο Πέτρου.

28′ Κάθετη πάσα του Μίλτου Μητρόπουλου αλλά το πλασέ του Μιχαλόπουλου θα το σταματήσει ο Παπαδημητρόπουλος.

42′ Φάουλ του Μίλτου Μητρόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπαδημητρόπουλος.

45′ Σέντρα του Μίλτου Μητρόπουλου θα αποκρούσει και πάλι εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπαδημητρόπουλος.

63′ Σέντρα του Λάτση από τα αριστερά,αλλά το ματάκι του Μιχαλόπουλου θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

67′ Φάουλ του Μίλτου Μητρόπουλου στο δεύτερο δοκάρι ο Μεντζελόπουλος θα πάρει την κεφαλιά αλλά ο Παπαδημητρόπουλους θα αποκρούσει ξανά και θα κρατήσει το μηδέν μηδέν.

68′ Κόρνερ του Λάτση κεφαλιά του Δασουρά εκ νέου απόκρουση από τον Παπαδημητρόπουλο σε κόρνερ.

85′ Σέντρα του Λάτση από τα αριστερά ο Ραμόπουλος θα πάρει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά θα στείλει την μπάλα άουτ σε κενή εστία αφού ο Παπαδημητρόπουλος ήταν εξουδετερωμένος.

89′ Μακρινό σουτ του Τσαβαλά θα μπλοκάρει ο Πέτρου.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γιάννης Βογιατζής): Πέτρου, Φραγκάκος (56’Αποστολοπουλος), Λάτσης, Μεντζελόπουλος (85’Μυλωνάς),Δασουράς, Αλποχωρίτης, Καταρτζόπουλος, Μιχαλόπουλος (85’Θεοδοσόπουλος), Μητρόπουλος (85’Παναγόπουλος), Νικολόπουλος (71’Παπαηλιού), Ραμόπουλος.

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ (Κωστής Βλάχος): Παπαδημητρόπουλος, Ρετζίνο (65’Βλάχος), Γκλαβάς (70’Βελανάς), Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Αντύπας, Θεοτοκάτος, Σκιαδάς, Ασπρούκος (74’Κουτρουμάνης), Τσαβαλάς, Μαρ. Μητρόπουλος (77’Βραχλιώτης).