Σπουδαίο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό Ζαρουχλεΐκων

Μέχρι το 90′ η ομάδα του Ολυμπιακού Ζαρουχλεΐκων κρατούσε στα χέρια ένα τεράστιο διπλό, αλλά σε αυτό το σημείο δέχτηκε την ισοφάριση από την ομάδα του Ωλενιακού και μοιραία απέσπασε την ισοπαλία από την δύσκολη έδρα του Ωλενιακού 1-1 που αγωνίζεται σε γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 25′ με τον Μάριο Γεωργιόπουλο με εκπληκτικό σουτ λίγο ποιο μπροστά από τον χώρο της  μεσαίας γραμμής. Στο 40′ ο ίδιος παίχτης περίπου από το ίδιο σημείο σημάδεψε το δοκάρι.

Για να έρθουμε στο 90′ σε μια φάση που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του πλαγίου και σταμάτησαν, καθώς θεώρησαν πως υπάρχει πλάγιο κάτι που έγινε και έτσι η ομάδα του Ωλενιακού ισοφάρισε με τον Νικολόπουλο που είχε περάσει ως αλλαγή και έγραψε το τελικό 1-1.

Τέλος να αναφέρουμε ότι για το 5ο διαδοχικά παιχνίδι την φετινή χρονιά η ομάδα του Ολυμπιακού Ζ. δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Διαιτητής της αναμέτρησης η κυρία Γεωργία Ντάβλα.

Αρχικές συνθέσεις:

ΩΛΕΝΙΑΚΟΣ: Μιλτιάδης, Κατριβέσης, Χαριτάτος,Χαρμαντάς, Σταθόπουλος,Φραντζής, Γερολυμάτος,Χαρίζι, Κωνσταντόπουλος, Πετρόπουλος, Μιχαλόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ: Τσιντώνης, Αντωνόπουλος, Σώρρας, Β. Μαρκάτος, Ζελάι, Χαμοσφακιδης, Αθανασόπουλος, Γκουνέλας, Γεωργακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Αμυγδάλος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς