Σπουδαίο διπλό για Αχαιό με υπογραφή Ν. Γραμματικόπουλου!

Δόξα Νιφορεΐκων-Αχαιός Σαραβαλίου 1-2 (13′ Παππάς / 28′, 48′ Ν. Γραμματικόπουλος)

Τεράστια νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Αχαϊός Σαραβαλίου μέσα στα Νιφορείκα επί της Δόξας, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Γραμματικόπουλο, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Μόλις στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν σε σουτ του Καρέλα που απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπακάλης, ενώ στο 13ο λεπτό μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα του Αχαϊού, προηγήθηκαν με σκόρερ τον Παππά.

Κάπου εκεί ο Νίκος Γραμματικόπουλος πήρε το «όπλο» του και αποφάσισε να γυρίσει μόνος του το παιχνίδι, αφού στο 28ο λεπτό και μετά από εξαιρετική ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πετρόπουλου για το 1-1.

Με την έναρξη του β’ μέρους, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με τρομερό σουτ έστειλε κ νέου την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας για την ολική ανατροπή, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγάλη ευκαιρία στο 87ο λεπτό να ισοφαρίσουν, σε δοκάρι του Δ. Κυριακόπουλου. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Κουφός για τον Αχαιό λόγω διαπληκτισμού με το γκολκίπερ των γηπεδούχων Πετρόπουλο.

Οι συνθέσεις:

Δόξα Νιφορεΐκων: Πετρόπουλος, Γεωργίου, Ανδρικόπουλος, Νταλάπας, Τογατζής, Καραμαλίκης, Βρύνιας, Παπάς, Καρελάς, Σουρανής, Βλασσόπουλος.

Αχαιός Σαραβαλίου: Μπακάλης, Ιωάννου, Τσιούλος, Έξαρχος, Κοτσιάς, Μαντάς, Κογιός, Νάτσης, Μούτσα, Γραμματικόπουλος, Σωτηρόπουλος.