Σπουδαίo τρίποντο ο Άτλας

Διαιτητής: Καλύβας (Βαβίλης-Κολοβούρης)

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας πανηγύρισε η νεανική ομάδα του Άτλα που επικράτησε με σκορ 2-1 της Περιβόλας.

Η ομάδα του Κώστα Στουπάκη ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί με εξαιρετικό σουτ του Κοντομίχη περίπου από τα 25-30 μέτρα στο 37ο της αναμέτρησης. Η Περιβόλα κατάφερε να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42′ όταν ο Μπενέτος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και με σουτ ο Φράγγος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 70′ ο Κυπριανίδης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση.

 Πλέον στο στρατόπεδο του Άτλα ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Ατρόμητο Λάππα. Αντιθέτως η Περιβόλα ηττήθηκε για 2ο σερί παιχνίδι και πλεον βρίσκεται στην 3η θέση με 12 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τον Πυρσό.

Αρχικές συνθέσεις :

ΠΕΡΙΒΟΛΑ (Κ. Κυριτόπουλος): Τσάκωνας, Κεχρανιάς, Μαντζαβίνος, Σταμπολτάς, Καραβούλιας, Στούπας, Μπακόπουλος, Κατσαΐτης, Ανάγνου, Μπενέτος, Φράγγος.

ΑΤΛΑΣ (Κ. Στουπάκης):  Γ. Βίτσος,Δ.Βίτσος, Καραδήμος, Κοπζάρου, Πέτρου,Θοδωρής, Κυπριανίδης,Κοντομίχης, Χριστόπουλος,Ρηγόπουλος, Ντερτινής.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς