Σπύρος Δήμου: Δεν υφίσταται κανένα θέμα εμπλοκής του στην Παναχαϊκή – Το patragoal.gr παρουσιάζει τα δεδομένα

Τις τελευταίες μέρες τα σενάρια για την Παναχαϊκή δίνουν και παίρνουν. Οι φήμες οργιάζουν, ο καθένας ισχυρίζεται ότι ξέρει τι θα γίνει και γενικά επικρατεί μία γενικότερη “ανακατωσούρα” σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

Μέσα σε αυτά τα σενάρια έπαιξε και το όνομα του Σπύρου Δήμου, του Πατρινού επιχειρηματία-ιδιοκτήτη της εταιρείας καυσίμων Westenergy που ήταν στο πλευρό του Γιώργο Μπάρλου στο ξεκίνημα του στην Παναχαϊκή. Είναι λογικό ως ένα βαθμό από τη στιγμή που ο καθένας μπορεί να εικάζει το οτιδήποτε να πέσει και το όνομα του Σπύρου Δήμου σε σενάριο καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει δείξει δείγματα γραφής επιχειρηματικά αλλά και στην κοινωνία γενικότερα και σίγουρα είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να προσφέρει στην ομάδα. Εξάλλου όταν ο Γιώργος Μπάρλος ανέλαβε τα ηνία, έδειξε έμπρακτα τη στήριξη του με το σεβαστό ποσό που κατέβαλε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patragoal.gr στην παρούσα φάση δεν υφίσταται κανένα ενδεχόμενο εμπλοκής του Σπύρου Δήμου στην Παναχαϊκή. Ποιοι είναι οι λόγοι ωστόσο που κρατούν τον πατρινό επιχειρηματία μακριά από την ενασχόληση του με την ομάδα;

“Δεν είχα, ούτε έχω καμία επικοινωνία για το θέμα της Παναχαϊκής, αλλά και να είχα, αυτή την περίοδο είναι απαγορευτικό για μένα να εμπλακώ σε κάτι τέτοιο. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου αυτό το χρονικό διάστημα δεν μου αφήνουν χρόνο λόγω της πίεσης που υπάρχει για να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Θα το ήθελα πολύ είναι η αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει χρόνος. Αν έκανα ποτέ μία τέτοια κίνηση, θα γινόταν με τρόπο τέτοιο έτσι ώστε να δουλέψουν όλα όπως πρέπει και όχι βιαστικά. Από κει και πέρα μακάρι να βρεθούν λύσεις από την πλευρά του προέδρου ή από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο βλέπει σοβαρά την ομάδα και θέλει να επενδύσει σε αυτήν και να προχωρήσει”.

Αυτά μας είπε ο Σπύρος Δήμου σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του σχετικά με τη φημολογία των τελευταίων ημερών.