Σπύρος Δήμου στο patragoal.gr: «Που ήταν όλοι αυτοί που αγάπησαν την Παναχαϊκή, όταν τους είχε ανάγκη;»

Μετά την προ ημερών δήλωση του περί απωθημένου να επιστρέψει στην Παναχαϊκή, ο Κώστας Κατσουράνης μονοπωλεί το ενδιαφέρον των πατρινών φιλάθλων μιας και δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

Εξάλλου, ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας με τα όσα δήλωσε ήταν λογικό να ανοίξει συζητήσεις. Το patragoal.gr επικοινώνησε με τον συνεργάτη και «χρυσό χορηγό» της Παναχαϊκής, Σπύρο Δήμου και του ζήτησε να τοποθετηθεί σχετικά με τη δήλωση του «Κατσούρ»:

«Η Παναχαϊκή είναι ομάδα της Πάτρας και οποιοσδήποτε είναι καλοδεχούμενος σε αυτήν. Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την Παναχαϊκή, είναι ευπρόσδεκτος, εφόσον προσφέρει ένα χρηματικό ποσό.

Καλό θα ήταν βέβαια, όλες οι δηλώσεις να είχαν γίνει προτού η Παναχαϊκή πέσει στο γκρεμό. Γιατί, ενώ έπεφτε και δεν υπήρχε κανείς, βρήκε την ευκαιρία να ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες της. Σύντομα η ομάδα θα έχει ένα προπονητικό κέντρο που είναι το παν για ένα σύλλογο και ειδικότερα όταν μιλάμε για το μέγεθος αυτής της ομάδας.

Που ήταν, όταν είχε ανάγκη η ομάδα, όλοι αυτοί που την αγάπησαν; Όποιος έχει χρήματα, όρεξη και θέλει να συμμετέχει, μπορεί να πάει στον πρόεδρο και να κάνει επίσημα τις προτάσεις του».