Στήριξη στην τεχνική ηγεσία, τα λέει με «Ελέ» και «Λούμπα» ο Μπάρλος!

Το πώς πορεύονται οι ομάδες αντανακλάται σε έναν μεγάλο βαθμό από την εμπιστοσύνη που έχουν οι ιδιοκτήτες στους προπονητές. Αν προτιμάτε, από τη στήριξη της ΠΑΕ στο τεχνικό τιμ. Η διαπίστωση αυτή έρχεται εύκολα αν δει κάποιος τι συνέβη το τελευταίο διάστημα. Ο πολύπειρος Σάκης Τσιώλης μετά από 37 ημέρες στο ΝΠΣ Βόλο αποτελεί παρελθόν. Ο Μπάμπης Τεννές λίγα 24ωρα μετά την άνοδο του Απόλλωνα Σμύρνης επίσης.

Στην Παναχαϊκή, αντίθετα θέλουν να επενδύσουν στο Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Γιατί «επενδύω» σημαίνει στηρίζω, ποντάρω στον κόουτς και του προσφέρω καλό υλικό. Μπορεί η εικόνα της ομάδας στα φιλικά να μην ήταν η αναμενόμενη βάση των ονομάτων που έχουν έρθει, αλλά η διοίκηση στηρίζει την τεχνική ηγεσία, αφού βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και μεγάλης αποχής ελέω κορονοϊού. Μπορεί να έχουν αρχίσει «μουρμούρες» από τους φιλάθλους και όχι μόνο, αλλά η στήριξη στο όλο εγχείρημα αποτελεί μονόδρομο.

H Παναχαϊκή σήμερα ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, παρότι έχασε. Μέχρι την έναρξη όμως, του πρωταθλήματος μεσολαβεί, ένας μήνας (ίσως και περισσότερος) περιθώριο για να εμφανίσει την ομάδα απόλυτα έτοιμη ο «Ελέ». Εφόσον υπάρχει ανάκαμψη στη συνέχεια, θα γίνει και η προσθήκη που χρειάζεται.

Η αποστολή επιστρέφει αύριο από το Πήλιο και μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα υπάρχει συνάντηση του μεγαλομετόχου, Γιώργου Μπάρλου με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λουμπαρδέα και την τεχνική ηγεσία. Είναι ξεκάθαρο ότι σε αυτή τη συνάντηση θα γίνει διάλογος μεταξύ των ανδρών που θα αφορά τα προβλήματα και τις λύσεις αυτών, με μοναδικό σκοπό την επίτευξη του στόχου με δουλειά και όραμα. Αυτή είναι η πλεύση της διοίκησης και έτσι θα βαδίσει…