Σταματάει την προπονητική ο Θ. Τσιρόπουλος μετά από 25 χρόνια

Μετά από 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ο Θανάσης Τσιρόπουλος πήρε την απόφαση να σταματήσει την προπονητική, εγκαταλείποντας τους πάγκους και επιστρέφοντας στην Πάτρα μετά την θητεία του στο πρωτάθλημα της Αργολίδας.

Ο Τσιρόπουλος κάθησε με επιτυχία σε αρκετούς πάγκους σε ομάδες της Αχαϊας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου στην Αργολίδα, όπου κατάφερε να κερδίσει τίτλους και να έχει τον απεριόριστο σεβασμό από όλους. Κάτι φυσικά που ισχύει και για την παρουσία τους στους Αχαϊκούς πάγκους.

Χαρακτηριστική είναι η δημοσίευση του προέδρου του Συνδέσμου Προπονητών Αργολίδας, που δείχνει το ήθος και την αξία του, αναφέροντας τα εξής :

Χτες το απόγευμα, μια αγωνιστική πριν τη λήξη του τοπικού πρωταθλήματος ο φίλος Θανάσης Τσιρόπουλος μου ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στην Πάτρα εγκαταλείποντας τους πάγκους.

Πέραν της γνωστής προπονητικής του κατάρτισης και της αδιαμφισβήτητης αγάπης του για το λειτούργημα του προπονητή, η παρουσία του στα Αργολικά γήπεδα κόσμησε το θεσμό και αποτέλεσε ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Του είπα… “Θα μας λείψεις Θάνο..” και το εννοούσα ειλικρινά.

Προσωπικά, τον ευχαριστώ τόσο για την υποδειγματική του συμπεριφορά σε όποια ομάδα εργάστηκε αλλά και για την αμέριστη βοήθειά του στη λειτουργία του Συνδέσμου προπονητών Αργολίδας.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑΝΑΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ