Σταύρος Αγγελής: «Ήταν μεγάλη ανάσα η νίκη, πάμε για θετικό αποτέλεσμα στη Σπάρτη»

Με σκόρερ για μία ακόμη αγωνιστική τον Μεσσήνιο ποδοσφαιριστή Σταύρο Αγγελή η Θύελλα Πατρών νίκησε εύκολα με 4-1 εκτός έδρας τον Πανηλειακό και αναπτέρωσε τις ελπίδες που έχει για παραμονή στην κατηγορία.

Ο νεαρός παίκτης που πήρε μεταγραφή τον περασμένο Ιανουάριο από τον Πανμοβριακό στη Θύελλα, έφτασε τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και συνολικά τα 10 τη φετινή περίοδο.

Ο ταλαντούχος παίκτης, έδωσε το έναυσμα για το μεγάλο διπλό καθώς πέτυχε το 0-1, με το που ξεκίνησε η αναμέτρηση, τονίζοντας:  

«Ξέραμε από την αρχή ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη. Μπήκαμε παρά πολύ δυνατά και συγκεντρωμένα και καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε το ματς, πάρα πολύ γρήγορα που αυτό μας έδωσε ώθηση να συνεχίσουμε έτσι όπως είχαμε μπει.

Το δεύτερο γκολ μπήκε και αυτό αρκετά γρήγορα όπως και το τρίτο και εκεί ξέραμε πως δύσκολα γυρνάει το παιχνίδι. Με κάποια άσχημα σφυρίγματα μας ρίξανε το ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε εξίσου αποφασιστικά και κάναμε το 0-4, όπου εκεί χαλαρώσαμε λίγο και δεχθήκαμε ένα γκολ. Γενικά το παιχνίδι ήταν μια μεγάλη ανάσα, γιατί δεν υπήρχε κάποιο άλλο αποτέλεσμα. Η συνέχεια είναι σαφώς πολύ δύσκολη και θα κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά.

Αρχής γενομένης στην Σπάρτη που είναι μια πολύ καλή ομάδα και βρίσκεται στην 2η θέση. Θα προσπαθήσουμε να αποσπάσουμε το καλύτερο θετικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να αδικήσουμε τους εαυτούς μας, όπως έχουμε κάνει πολλές φορές, γιατί είμαστε μια ποιοτική ομάδα με υγεία».