Σταύρος Αγγελής: “Θέλουμε στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς”

Ο Σταύρος Αγγελής ήρθε μεταγραφή τον περασμένο καλοκαίρι στον Άρη Πατρών από τη Θύελλα Πατρών της Γ΄ Εθνικής, με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα των Προσφυγικών. Μέχρι στιγμής έχεις σκοράρει επτά φορές, ενώ έχει δημιουργήσει πέντε γκολ για τους συμπαίκτες τους, βοηθώντας ουσιαστικά το συγκρότημα του Θανάση Παπουτσή. Ο Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός μίλησε στο patragoal.gr λίγο πριν την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Ο Άρης Πατρών τερμάτισε σε έναν απαιτητικό όμιλο δεύτερος. Μέχρι που μπορεί να φτάσει φέτος η ομάδα; Ποιο είναι το μυστικό της μέχρι τώρα πορείας της ομάδας;

Σίγουρα ο όμιλος μας θεωρητικά και βάση ομάδων ήταν ο πιο δυνατός κατ΄ έμε και παλέψαμε όλα τα ματς για την νίκη και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Το μυστικό της πορείας μας είναι η ταυτότητα της ομάδας μας και ο στόχος σε κάθε παιχνίδι που μας έδινε ο προπονητής.

Άφησες τη Γ΄ Εθνική και φέτος παίζεις στο τοπικό Από τα γκολ που έχεις πετύχει πιο είναι το πιο σημαντικό και γιατί;

Η πρόταση που δέχτηκα και η φιλοσοφία που μου εξήγησε ο πρόεδρος μου άρεσε και γι΄ αυτό άφησα τη Γ΄Εθνική, ώστε να δοκιμάσω και σε αυτό. Θεωρώ πως το ματς με τον Ατρόμητο που έβαλα δύο γκολ ήταν το πιο σημαντικό τρίποντο, γιατί ήταν στην αρχή του δεύτερου γύρου όποτε μας έδωσε και ψυχολογία.

Ο πρόεδρος Άρης Ρούσσος σας έχει ποτέ «ψάλει», για κάποιο κακό αποτέλεσμα ή σαν παράγοντας είναι εντελώς διαφορετικός;

Ο πρόεδρος δεν μας τα έχει ψαλεί ποτέ σε κακό αποτέλεσμα και ούτε πρόκειται, γιατί βλέπει πως είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο και το μόνο που μας δίνει είναι ψυχολογία και δύναμη για να έχουμε σε όλα τα ματς. Πολλά παιδιά θεωρώ πως θα ήθελαν να έχουν τέτοιο πρόεδρο στην ομάδα τους.

To προσεχές Σάββατο παίζετε εντός έδρας με τον Αετό Πατρών. Αυτό το ματς το βλέπετε όπως όλα τα άλλα ή υπάρχει λίγο άγχος παραπάνω;

Όλα τα ματς τα βλέπουμε ίδια και πάμε καθαρά για την νίκη και το καλύτερο αποτέλεσμα. Ένα άγχος παραπάνω, ίσως να υπάρχει από μερικά παιδιά, γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, αλλά προσωπικά εγώ είμαι έτοιμος να δώσω το 110% μου και μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια.

Ένα σχόλιο για τον κόσμο του Άρη Πατρών;

Με την είσοδο μας στα Προσφυγικά καταλάβαμε τι είναι ο κόσμος του Άρη Πατρών. Είναι παρά πολύ ωραίο το συναίσθημα που νιώσαμε με την Πάτρα 2005. Η επιστροφή στο σπίτι μας και ο κόσμος θα είναι ο νούμερο ένα παράγοντας για την στήριξη και την ψυχολογία. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας και στον προπονητή μας και ελπίζω να είμαστε αυτοί που θα χαμογελάνε με το πρωτάθλημα στο τέλος.