Στα Καλάβρυτα η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Stratego

Την Πέμπτη 25 Αυγούστου ξεκινά η σπουδαιότερη διοργάνωση για το αγωνιστικό Stratego, στην πόλη των Καλαβρύτων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Πέτρινο Δημοτικό κτίριο, υπό την ευθύνη της ISF και της Patras Stratego Team, την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων, τη συμβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την αιγίδα της Επιτροπής Ελλάδα 2021. Αγωνιστικά, την Πέμπτη 25 Αυγούστου θα ανοίξει την αυλαία η κατηγορία Barrage. Η συγκεκριμένη κατηγορία παίζεται με 8 πιόνια για κάθε παίκτη και χαρακτηρίζεται από την γρήγορη εξέλιξη των αγώνων.

Να σημειωθεί πως η κατηγορία Barrage είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Σαρήπαπα και το Open Kalavryta 1821 στον Ruben van de Bilt, που αμφότεροι έφυγαν προσφάτως πρόωρα από την ζωή, ενώ προσέφεραν στο Stratego με το ήθος και την σπουδαία συμβολή τους. Παράλληλα θα διεξαχθεί πλούσιο Πολιτιστικό πρόγραμμα το οποίο είναι ελεύθερο και δωρεάν για το κοινό. Η Τελετή Εναρξης θα ολοκληρωθεί με συναυλία από το δυναμικό συγκρότημα TRIX (Βασιλική Σίδερη, Γιώργος Μαλαμής και Pedro Mendes), που κινείται στους χώρους της Έντεχνου-Rock, Swing και Bossa nova.

Το Σάββατο 27 Αυγούστου ο ταλαντούχος καλλιτέχνης θεάτρου σκιών Χρήστος Καλπουζάνης θα παρουσιάσει την παράσταση «Καρατζάς: Η Μάχη στη Γηροκομίτισσα» και στην συνέχεια μετά το Επίσημο Δείπνο των αγώνων στο εστιατόριο «Αυλή», θα ακολουθήσει party στο bar «EVENT». Όλες τις ημέρες των αγώνων, θα λειτουργεί ανοιχτή και δωρεάν έκθεση για το κοινό με θέμα Αθλήματα Νόησης και Stratego.