Στα Καλάβρυτα θα «χτιστεί» ο Απόλλωνας

Στα Καλάβρυτα θα «χτιστεί» ο νέος Απόλλωνας ενόψει του πρωταθλήματος της Basket League με την αποστολή να μεταβαίνει οριστικά στο βουνό από τις 24 Αυγούστου και για λίγες ημέρες. Εκεί οι αθλητές της “μελανόλευκης” ομάδας θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και στη συνέχεια θα «κατηφορίσουν» στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου και κάνουν σειρά φιλικών αγώνων.

Το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση

Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων 1926, ανακοίνωσε ότι η πρώτη προπόνηση της σεζόν θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (22 Αυγούστου) στο κλειστό γήπεδο της ομάδας, στην Περιβόλα. Το ραντεβού του προπονητή μας Νίκου Βετούλα με τους παίκτες έχει δοθεί για τις 19.00 όπου μετά τις απαραίτητες συστάσεις μεταξύ νέων και παλαιοτέρων παικτών, θα ξεκινήσει η προπόνηση.

Οι εκπρόσωποι του τύπου που επιθυμούν να καλύψουν την πρώτη προπόνηση, θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο της ομάδας, στις 18.30. Οι εκπρόσωποι του τύπου θα έχουν στην διάθεση τους χρόνο μέχρι τις 19.00 προκειμένου να πάρουν δηλώσεις από τα μέλη του τεχνικού επιτελείου ή από τους παίκτες.