Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Στα πόδια της η πρωτιά

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Χρονάς

ΣΚΟΡΕΡ: 86’ Ράμα

Nέα σπουδαία νίκη (0-1) για την ομάδα του Φίλιππου Σχοινά απέναντι στον Αετό Πατρών Askounis που την κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονική περιόδου.

Η ομάδα της Αιγιάλειας απείλησε δύο φορές στο πρώτο μέρος. Αρχικά με τον Ανδρέα Σπανό να πλασάρει άουτ από δύσκολη γωνία στο 26ο λεπτό, ενώ στο 32ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Παύλου Μητρόπουλου ο Καλέλης έπιασε το σουτ το οποίο κόντραρε και κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 86΄ ωραίος συνδυασμός Ξύδη-Σπανού-Ράμα με τον τελευταίο σε κενή εστία να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΑSKOUNIS (Χ. Ράντος): Αθανασόπουλος, Παπαχρήστος (73’ Μαράτος), Η. Ασκούνης (76’ λ.τ. Αναγνώστου), Χαλκιόπουλος, Λαζανάς, Καρακάσης (63’ Καραπιπέρης), Παπαδιονυσίου, Θεοδώρου, Κλουκίνας, Πανόπουλος, Θεοφάνης.

ΑΙΓΕΙΡΑ/ΑΚΡΑΤΑ  (Φ. Σχοινάς): Λεπενιώτης, Τσούρας, Οικονόμου, Μανθόπουλος, Π. Μητρόπουλος (93’ Αλέφαντος), Μαγγίνας, Σπανός, Τσίμπιτσης, Ξύδης, Καλέλλης (91’ Καραχάλιος), Δ. Μητρόπουλος (73’ Ράμα).