Στα ύψη ο ενθουσιασμός στη Μπρέντφορντ

Μάθετε τα πάντα για τις bet365 προσφορες*

Η νέα σεζόν είναι εδώ και επίσημα στην Πρέμιερ Λιγκ, η οποία κάνει σέντρα σήμερα στο Νησί, με τη μάχη της «πρωτάρας» νεοφώτιστης Μπρέντφορντ, κόντρα στην έμπειρη και… απαράλλαχτη Άρσεναλ.

Φυσικά, πέραν αυτού του παιχνιδιού, σήμερα έχουμε πρώτη σέντρα και στη Μπουντεσλίγκα, με την πρωταθλήτρια Μπάγερν να δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα της Γκλάντμπαχ. Εμείς, πάντως, έχουμε εστιάσει στο ματς του Λονδίνου και αυτό θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε σήμερα στοιχηματικά.

Μπρέντφορντ: Προπέρσι έφτασε μια «ανάσα» από την άνοδο, όμως στον τελικό των πλέι-οφ έχασε από τη Φούλαμ. Πέρσι, όμως, πήρε τη προσωπική της ρεβάνς στο ίδιο σημείο, στο ίδιο γήπεδο, καθώς μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση νίκησε 2-0 τη Σουόνσι και ανέβηκε για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ (είχε ξαναπαίξει στην πρώτη κατηγορία το 1946). «Πρωτεργάτης» αυτής της επιτυχίας είναι ο Δανός Τόμας Φρανκ, ο οποίος είναι στην ομάδα από το 2018 και έχει «χτίσει» ένα εξαιρετικό σύνολο, άκρως επιθετικό και πλέον πολύ επιτυχημένο. Στην πρεμιέρα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, στόχος είναι η Μπρέντφορντ να δώσει χαρά στον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο, παίζοντας όσο καλύτερα γίνεται κόντρα σε μια ισχυρή ομάδα όπως η Άρσεναλ.

Άρσεναλ: Ακόμα μια μέτρια σεζόν προστέθηκε στις τελευταίες σεζόν της Άρσεναλ πέρσι, μιας και η ομάδα ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στην 8η θέση της κατάταξης, ενώ και στο Γιουρόπα Λιγκ δεν ξεχώρισε, ενώ είχε την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό. Ο Αρτέτα παρέμεινε στον πάγκο, παίρνοντας ακόμα μια ευκαιρία από τους διοικούντες, ενώ στο ρόστερ δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα, με τον Ισπανό να περιμένει ενίσχυση έστω και την ύστατη στιγμή. Μιας και φέτος δεν υπάρχει Ευρώπη, ο στόχος είναι η 4άδα, με όλους τους φίλους και ανθρώπους της Άρσεναλ να ελπίζουν πως θα υπάρξει μια «μεταμόρφωση» της ομάδας μέσα στο γήπεδο. Στην πρεμιέρα ο στόχος είναι φυσικά η νίκη κόντρα στη νεοφώτιστη «συμπολίτισσα», με όλα τα «αστέρια» να είναι διαθέσιμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μόνο εύκολη δε θα είναι η πρεμιέρα για την Άρσεναλ, η οποία παίζει σε μια έδρα που θα «βράζει» από τον κόσμο και κόντρα σε μια ομάδα που θέλει να δείξει πως δε θα είναι «κομπάρσος». Αν έπαιζαν πέρσι μέχρι και… άσο βλέπαμε, φέτος πάμε στο γκολ-γκολ του 1.76 από τη Novibet.

Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)