“Στείρα” ισοπαλία για την Παναχαϊκή στην Αγυιά!

Τον Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχτηκε η Παναχαϊκή στο γήπεδό της, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, με λευκή ισοπαλία. Δυναμική είσοδος της ομάδας της Πάτρας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα με πολλές καλές στιγμές. Σε ένα παιχνίδι αρκετά δυνατό με την ομάδα να είναι επιθετική, με πολλές δυνατές μονομαχίες.

Στο 8′ σουτ του Κέρη από καλή θέση όμως η μπάλα βγήκε άουτ. Στο 19’ κόρνερ του Κέρη ,προβολή του Τσακμάκη μέσα στην περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 32΄ άσχημο το μαρκάρισμα του παίκτη του Απόλλωνα Φατιόν που πήρε κίτρινη επάνω στον Τσιάρα.

Στο 37´ σουτ του Λιποράσε έξω από τα δίχτυα. Στο 45´ κεφαλιά του Τσιάρα, πέρασε άουτ. Στο 64´ κόρνερ του Κάρλος Ντανιέλ, πετάχτηκε ο Λαρρέα ,όμως έδιωξαν οι αμυντικοί του Απόλλωνα. Στο 90’ κόκκινη κάρτα στον Λινάρδο, κράτησε από την φανέλα τον Εσπάνια που κατευθυνόταν επικίνδυνα στο τέρμα κι έτσι αποβλήθηκε.

Συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Χρ.Θεοδωράκης, Στεργίδης, Λαρέα, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος(72′ Λινάρδος), Μπουρλάκης, Τσιάρας, Κέρη (56´ Κάρλος Ντανιέλ), Αλεξόπουλος, Νίκολα Καρακλάιτς(85′ Πέταρ Καρακλάιτς).

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κοτσάρης, Ντομίνγκες, Τσελεπίδης, Οντόνε, Παπαγεωργίου(80′ Ερέρα ), Φατιόν, Χαλίμι(58′ Λούσινγκερ), Μωραϊτης, Μπράιαν, Σίγκνεβιτς (87′ Εσπάνια), Κοροβέσης( 58′ Κοροβέσης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν oι Φίτσας Βασίλειος (ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας) με βοηθούς: Τριαντάφυλλος Νικόλαος (ΕΠΣ Κορινθίας), Σπηλιώτης Παναγιώτης (ΕΠΣ Κορινθίας), 4ος Ρούτσης Ιωάννης (ΕΠΣ Κορινθίας).