Στην Α’ Εθνική Κύπρου ο Απόστολος Μακρίδης

Ο Κύπριος τεχνικός Απόστολος Μακρίδης που πέρασε την περσινή περίοδο από την Παναχαϊκή (για 4 ματς κάθισε στον πάγκο) φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους και μάλιστα στην Α’ Εθνική της Κύπρου.

Ο έμπειρος προπονητής που ανέλαβε την Παναχαϊκή σε μία δύσκολη καμπή τον Δεκέμβριο του 2019, ήταν ένας από τους τέσσερις ανθρώπους που είχαν παραιτηθεί (μαζί με Σωτηρόπουλο, Μπέζα, Βάνη τον Ιανουάριο του 2020) και επί της ουσίας στρίμωξαν τον Σάκη Καλογερόπουλο και τον ώθησαν να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Παναχαϊκή ανοίγοντας το δρόμο για τον Γιώργο Μπάρλο που πλέον ηγείται της ομάδας. Επομένως, πρόκειται για έναν άνθρωπο που παρά το γεγονός ότι δεν μακροημέρευσε στην Πάτρα, έκανε αισθητή την παρουσία του τόσο με την επιλογή του να παραιτηθεί, όσο και με το ότι είπε αλήθειες για την προηγούμενη διοίκηση μόλις αποχώρησε.

Όπως αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ ο Μακρίδης θα αναλάβει τον Εθνικό Άχνας για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά τη σεζόν 2014-2015. Ο Εθνικός αγωνίζεται στην Α’ Εθνική της Κύπρου.