Στην Γαλήνη και ο ταλαντούχος γκαρντ Νίκος Κανελλάκης

Συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις της η Γαλήνη ενόψει της πρώτης παρουσίας της στη Γ’ εθνική μπάσκετ και νέο πρόσωπο στην ομάδα είναι ο νεαρός ταλαντούχος γκαρντ Νίκος Κανελλάκης.

Ο 19χρονος και ύψους 1,91μ. αθλητής (αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2») ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στις Ακαδημίες και τα μικρά τμήματα του Προμηθέα φροντίζοντας να δείξει απλόχερα το ταλέντο που διαθέτει.

Αμέσως μετά έκανε το μεγάλο άλμα εντασσόμενος στην επαγγελματική ομάδα του Απόλλωνα, ενισχύοντας παράλληλα και την Απολλωνιάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, όπου ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση.

Φέτος, θέλοντας να έχει πολύ περισσότερο ενεργό χρόνο συμμετοχής αποφάσισε να ενταχτεί στην Γαλήνη ενισχύοντάς την στην Γ’ εθνική, όπου του δίνεται μια σημαντική ευκαιρία για να ξεδιπλώσει τις αρετές του.

«Καλώς ήλθες Νίκο στην οικογένεια της Γαλήνης και σου ευχόμαστε δύναμη και υγεία, για μια σεζόν με το καλύτερο δυνατό για σένα και την ομάδα μας», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση ο πατρινός σύλλογος.

Κανελλάκης: «Θα δώσω τα πάντα…»

Ο ταλαντούχος αθλητής μιλώντας για την μεταγραφή του στον ΑΟ Γαλήνη δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της Γαλήνης και τον κόουτς για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ στην ομάδα που θα παίξει για πρώτη φορά στις εθνικές κατηγορίες, πρόκληση για όλους μας.

Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω και τον Οργανισμό του Απόλλωνα/Απολλωνιάδας για τα δυο πολύ όμορφα χρόνια που πέρασα μαζί τους και ιδιαίτερα για την κατανόηση που έδειξαν πέρυσι λόγω των υποχρεώσεων που είχε με τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Ήλθα στην Γαλήνη αποφασισμένος να προσφέρω και εγώ ότι καλύτερο μπορώ έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και είμαι σίγουρος ότι θα χαρούμε πρώτα απ’ όλα το μπάσκετ».