Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ο Άρης Πατρών

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Ανδριανός Κωνσταντίνος (Μεϊνταντάς Ανδρέας, Οικονόμου Σπήλιος)

Σκόρερ: 9′ Αγγελής, 18′ 45′ Σπανός

Την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών πήρε ο Άρης Πατρών, ο οποίος κέρδισε τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου με 3-0.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ :

9′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Αγγελής με μια επαφή από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ομάδας του Θανάση Παπουτσή.

14′ Καλή ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Γραμματικόπουλος έκανε την κεφαλιά πάσα για τον Στασινό, αυτός έκανε ένα δυνατό σουτ έξω απ’την περιοχή αλλά ο Αναστασοβίτης δεν είχε πρόβλημα και μπλόκαρε την μπάλα.

18′ Γκοοολ για τον Άρη, έπειτα από τη σέντρα του Μενύχτα, ο Αγγελής τσίμπησε την μπάλα για τον Σπανό, ο οποίος από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της πρώην του ομάδας για το 2-0. Δεν το πανηγύρισε το γκολ.

21′ Τεράστια ευκαιρία για τον Κεραυνό να μειώσει, όταν ο Γραμματικόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα τράνταξε το δοκάρι.

22′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Πανάρετος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κωστής δεν μπόρεσε να ακουμπήσει την μπάλα και στη συνέχεια με δεύτερη προσπάθεια έκανε το σουτ από τη μικρή περιοχή αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.

34′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Άρη, ο Μενύχτας αποχώρησε λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο και μπήκε στη θέση του ο Οικονομόπουλος.

45′ Τρίτο γκολ για τον Άρη, όταν ο Πανάρετος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σπανός έπιασε την κεφαλιά απ’το πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

48′ Ένα μακρυνό σουτ του Σκούτα έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

54′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό, όταν ο Στασινός υποδέχθηκε την μπάλα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και το σουτ που έκανε το απέκρουσε ο Αναστασοβίτης.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Κεραυνό να μπει στο παιχνίδι, Όταν ο Καϊμακάς πέρασε και τον Αναστασοβίτη, έχασε την ισορροπία του και οι αμυντικοί πρόλαβαν να τον κόψουν πριν αυτός κάνει το σουτ σε κενή εστία.

72′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μητρόπουλου, η μπάλα πέρασε λίγα μέτρα δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Τελικό 3-0.

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής) : Αναστασοβίτης, Πανάρετος, Μενύχτας (34′ Οικονομόπουλος α.α.), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Γεωργόπουλος, Αγγελής (66′ Νικολόπουλος), Μπούμπαλης, Σπανός (66′ Μητρόπουλος), Κουτρούμπας (66′ Καταρτζόπουλος), Κωστής (76′ Μαλτέζος)

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Χρήστος Καραπίτσος) : Τσάπαλος, Σοφιανός, Μπακατσέλος, Σπανογιάννης, Τρίγκας, Μπαδάς (69′ Κόκκινος), Καϊμακάς, Ντόμας (45′ Κούστα), Γραμματικόπουλος (81′ Ασκούνης), Σαρρής (45′ Χαλκιόπουλος), Στασινός