Στην Ισλανδία ο Πατρινός, Φώτης Λαμπρόπουλος

Στο ισλανδικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 37χρονος φόργουορντ, Φώτης Λαμπρόπουλος που θα γίνει ένας από τους λίγους Έλληνες που έχουν αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Στην Ισλανδία και πιο συγκεκριμένα στην Νιάρντβικ θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική σεζόν ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, Φώτης Λαμπρόπουλος. Ο 37χρονος φόργουορντ μπήκε σε ένα κλειστό κλαμπ Ελλήνων παικτών που έχουν αγωνιστεί στο ισλανδικό πρωτάθλημα μετά τους Κώστα Τσατσαρή, Μιχάλη Λιάπη, Θανάση Σπυρόπουλο και Αντώνη Μούμογλου.

Μάλιστα στην Νιάρντβικ, ο Λαμπρόπουλος θα έχει τον ίδιο προπονητή με αυτόν που είχε και ο Κώστας Τσατσαρής στη θητεία του στο ισλανδικό πρωτάθλημα, τον Μπένεντικτ Ρούναρ Γκούντμουντσον. Ο Λαμπρόπουλος στα 37 του χρόνια δεν δείχνει έτοιμος να σταματήσει το μπάσκετ ενώ έχει περάσει από πάρα πολλές χώρες μεταξύ αυτών η Ισπανία, η Ιταλία, η Αργεντινή, το Κατάρ, η Βενεζουέλα και η Ουρουγουάη.

Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Πανιωνίου τη σεζόν 2019/20, του Απόλλωνα Πάτρας, του Ηρακλή, της Λάρισας και του Αρκαδικού.