Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Στην καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής στο Campionato ο Γ. Κυριακόπουλος

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική τον Σεπτέμβριο απέναντι σε Φινλανδία και Ιρλανδία.

Η Εθνική ξεκινά τον Σεπτέμβριο τις υποχρεώσεις της στο UEFA Nations League παίζοντας στο “Γ. Καραϊσκάκης” με τη Φινλανδία (07/09. 21:45) και στο Δουβλίνο με την Ιρλανδία (10/09, 21:45) για τις δύο πρώτες αγωνιστικές της League B.

Σε σχέση με τις κλήσεις του Ιουνίου, στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Γιώργος Αθανασιάδης, Μανώλης Σάλιακας, ο Πατρινός Γιώργος Κυριακόπουλος, οι Δημήτρης Κουρμπέλης, Ανδρέας Ντόη, Χάρης Τσιγγάρας και Ταξιάρχης Φούντας.

Επίσης, εκτός είναι και οι Τζορτζ Μπάλντοκ (τραυματίας), Ζέκα και Γιώργος Γιακουμάκης.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Ρότα, Ρέτσος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπουχαλάκης, Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Τζόλης, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Δουβίκας.

Ο Αχαιός αριστερός μπακ-χαφ που αγωνίζεται στη Μόντσα βρέθηκε για μία ακόμα φορά στο βασικό σχήμα της έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Μάλιστα ο Γιώργος Κυριακόπουλος ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής της Serie Α καλύπτοντας το αριστερό άκρο της άμυνας ενώ μαζί στην ίδια ενδεκάδα είναι παίχτες μύθοι του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Για την Εθνική ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμος…