Στην Πάτρα ο Πλιάτσικας για υπογραφές (vid)

Στην Πάτρα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr ο Βασίλης Πλιάτσικας ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Παναχαϊκής. Ο έμπειρος παίκτης έχει συνάντηση αυτή την ώρα με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Μπάρλο και εκτός απροόπτου το απόγευμα να ανακοινωθεί επίσημα από την πατρινή ομάδα.

Ο Βασίλης Πλιάτσικας ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Χαϊδαρίου, ενώ το πρώτο του μεγάλο βήμα το πραγματοποίησε όταν μεταφέρθηκε στην ομάδα της ΑΕΚ. Με την Ένωση αγωνίστηκε τρεις σεζόν έχοντας συνολικά 37 συμμετοχές.

Στην Ελλάδα εκτός της ΑΕΚ έπαιξε και στον Πανιώνιο, στη Λαμία καθώς και στον Πλατανιά Χανίων. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης αγωνίστηκε μόλις μία φορά ενώ στον Πλατανιά έπαιξε 8 φορές. Στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί στις Σάλκε, Ντούισμπουργκ, Μέταλουργκ, Άστρα και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Σημαντικό ήταν στην καριέρα του το πέρασμά του από την Γερμανία και την Σάλκε καθώς εκεί άρχιζε να παίζει σε πάνω από μια θέση. Τα τελευταία χρόνια τον είδαμε να αγωνίζεται και ως δεξιός οπισθοφύλακας με μεγάλη επιτυχία.

Τέλος, να πούμε πως ο έμπειρος μέσος είναι και διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κ-19 και Κ-20 της Ελλάδας με 20 και 12 συμμετοχές αντίστοιχα, αλλά και με την μεγάλη ομάδα της εθνικής μας με 5 συμμετοχές.

Απολαύστε τον: