Στην Παναχαϊκή με ειδικό ρόλο ο Κ. Σωτηρόπουλος – Το ευχαριστώ των “κοκκινόμαυρων” στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου

Ο Κώστας Σωτηρόπουλος από τους πλέον έμπειρους προπονητές στην Αχαΐα αναλαμβάνει πόστο στην Παναχαϊκή. Ο ρόλος του θα είναι να τσεκάρει και να παρακολουθεί από κοντά τους αντιπάλους των ομάδων της Παναχαϊκής. Στην ανακοίνωση τους οι “κοκκινόμαυροι” αναφέρουν τι ακριβώς θα κάνει ο Κώστας Σωτηρόπουλος και ευχαριστούν δημόσια τον Κεραυνό και τον πρόεδρο Βασίλη Χρυσανθόπουλο καθώς έδωσε την έγκριση του μιας και δεν επηρεάζεται η συνεργασία με την εμπλοκή του Σωτηρόπουλου στην Παναχαϊκή. Ο Κεραυνός συνεχίζει κανονικά τη συνεργασία του με τον Σωτηρόπουλο χωρίς να αλλάξει κάτι.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Σωτηρόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός που στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Παναχαϊκή σε πολλές διαφορετικές περιόδους ως μέλος τεχνικών επιτελείων, ως υπεύθυνος των ακαδημιών και προπονητής της ομάδας Νέων, αναλαμβάνει το πόστο του αναλυτή των αντιπάλων ομάδων έχοντας άμεση συνεργασία και επαφή με την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Με αφορμή αυτή τη συνεργασία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Βασίλη Χρυσανθόπουλο για την έγκριση τους έτσι ώστε ο Κώστας Σωτηρόπουλος να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην ομάδα μας. Με τη στάση τους έδειξαν ότι σε αυτή τη νέα αρχή στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται στην Παναχαϊκή.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην «κοκκινόμαυρη» οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!”