Στην Ριζούπολη η Παναχαϊκή με στόχο την επιστροφή στα “τρίποντα”

Φωτογραφία: athlitiko.gr

Με ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά τις ισοπαλίες με Χανιά, Επισκοπή αλλά και την εντός έδρας ήττα από την Καλαμάτα, η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει σήμερα στις 13.45 τον Απόλλων Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης “Γ. Καμάρας”, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι “κοκκινόμαυροι” θέλουν την νίκη και πάνω από όλα να βρούν το κίνητρο για την συνέχεια, παρά το γεγονός ότι πιθανότατα το “τρένο” της ανόδου χάθηκε.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος κατέβασε αποστολή 22 ποδοσφαιριστών, η οποία αποτελείται από τους :

Κολουβούρη, Θεοδωράκη, Silva, Karaklajic P., Karaklajic Ν., Αλεξόπουλο, Μυτίδη, Κωνσταντακόπουλο, Λιοφάγο, Λινάρδο, Παπαχρονόπουλο, Μπουρλάκη, Ρουγκάλα, Στεργίδη, Τοπάλ, Τσακμάκη, Τσιάρα, Χαντί, Ζυγκερίδη, Κοντοχρήστο, Larrea, Αντωνιάδη.

Από την άλλη πλευρά και ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει τα δικά του εσωτερικά θέματα, με τον τεχνικό της ομάδας Αλέκο Βοσνιάδη να παρατάσει απέναντι στην Πατρινή ομάδα τους κάτωθι :

Κίναλη, Σόρτσαν, Φατιόν, Μουστακόπουλο, Αναστασόπουλο, Τσελεπίδη, Τσαμούρη, Τάμπα, Θεοχάρη, Κοροβέση, Μωραΐτη, Περέιρα, Καρίμ, Ντομίνγκες, Λούι, Λούσινγκερ, Παπαγεωργίου, Χαλίμι, Ερέρα, Κουάδρα.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δραγάτης από την Ανατολική Αττική με βοηθούς τους Καραλή από την Ηλεία και Διαμάντη από την Λέσβο.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από την ERT 3.