Στην 5η θέση τερμάτισε η Παναχαϊκή beach soccer!

Ολοκληρώθηκαν χθες οι υποχρεώσεις της ομάδας της Παναχαϊκής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Soccer, με την κατάκτηση της 5ης θέσης. Το πρωί η ομάδα της Πάτρας πέτυχε εύκολη νίκη με 15-2 απέναντι στην ΑΣ Ενωση Ξυλοκάστρου, ενώ το απόγευμα ηττήθηκε από τη Νάπολη Πατρών με 5-0.

Θα πρέπει να καταστεί σαφές προς όλους, ότι η ομάδα της Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το εν λόγω πρωτάθλημα.

Κατάφερε να μπει γήπεδο για προπονήσεις 15 μέρες πριν το πρωτάθλημα (διότι έτσι ήθελαν κάποιοι) και ήταν αρκετά δύσκολο να ακολουθήσει τους ρυθμούς των αντιπάλων. Σίγουρα καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η απουσία του αρχηγού και εκ των κορυφαίων παικτών στην Ελλάδα, Δημήτρη Μικελάτου.

“Παρόλα αυτά, συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια και την επόμενη σεζόν θα είμαστε καλύτεροι! Με όπλο μας το ντόπιο στοιχείο και τα παιδιά της Πάτρας! Καλή συνέχεια στις υπόλοιπες ομάδες και καλή επιτυχία και στην Εθνική μας ομάδα που έχει επίσημες υποχρεώσεις στην Ευρώπη στα τέλη του μήνα. Να ευχαριστήσουμε την αθλητική εταιρία ένδυσης Play Sports που μας ετοίμασε τα ρούχα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, τον Γιάννη Ρουμελιώτη για την χορηγία του στις δύο στολές μας και τον Παναγιώτη Στασινόπουλο για την χορηγία του στα ρούχα αποστολής”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των “κοκκινόμαυρων”!