Στηρίχθηκε σε νεαρά παιδιά ο Αχαϊκός

Στην 12η θέση του πρωταθλήματος και στα πλέι άουτ βρίσκεται η νεανική ομάδα του Αχαϊκού με 19 βαθμούς και στο (-6) από την 11η θέση και την απευθείας παραμονή.

Η ομάδα του Αχαϊκού αποτελείται από ένα νεανικό ρόστερ στηριζόμενη σε μεγάλο βαθμό με αρκετά παιδιά από την ακαδημία, δείχνοντας πως γίνεται εξαιρετική δουλειά στις μικρές ηλικίες.

Στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Γιάννη Ψαρρά, ύστερα από 20 αγωνιστικές βρίσκεται στην 12η θέση του πρωταθλήματος και στα πλέι άουτ με απολογισμό   5 νίκες 4 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο έμπειρος Γιάννης Ψαρράς, ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Γιάννης Σκούρτας με 15 τέρματα.

Στο www.patragoal.gr μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Ψαρράς για την φετινή πορεία της ομάδας στην Β΄ Κατηγορία.

«Η ομάδα όπως κάθε χρόνο έτσι και φετινή χρόνια στηρίχθηκε σε νεανικό σχήμα με ρόλο να πρωταγωνιστούν, όσο πιο νεαρά παιδιά γίνεται, ώστε να παίρνουν εμπειρίες για να μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους.

 Στόχος της ομάδας είναι να εξασφαλίσει, όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην Β’ Κατηγορία και είναι ένας εφικτός στόχος.

Προσωπικά εγώ δεν έχω βοηθήσει την ομάδα στο επιθετικό κομμάτι, όσο θα ήθελα φέτος λόγω συνεχόμενων τραυματισμών, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, διότι υπάρχουν άλλα παιδιά που με αναπληρώνουν με το παραπάνω.

Σίγουρα είναι μία δύσκολη χρονιά για όλους, διότι κανείς δεν περίμενε να συμβεί μια πανδημία. Όμως στα πλαίσια κοινωνικής ευθύνης ο κάθε Έλληνας πρέπει να κάνει αυτό που του αναλογεί και στο τέλος θα το ξεπεράσουμε, ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μας και στην συνέχεια να μπούμε πάλι στα γήπεδα».

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς