Στη γειτονική ΑEK Μεσολογγίου η Μ. Ζαχαράτου

Στην ΑΕ Μεσολογγίου θα αγωνίζεται στην φετινή αγωνιστική περίοδο η Μαρία Ζαχαράτου. Η έμπειρα παίκτρια που έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες των Εθνικών Κατηγοριών απέρριψε πολλές προτάσεις από ομάδες για τη γειτονική Α.Ε. Μεσολογγίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:Η ΑΕ Μεσολογγίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Μαρία Ζαχαρατου. Η Πατρινιά μεσοεπιθετική παίκτρια έχει αγωνιστεί το 2012-2014 στον Ατρόμητο Ζαρουχλεικων, 2015-2016 στην ΑΕ Λάρισας, το 2016-2017 στον Άρη Κορίνθου το 2017-2018 στην Βarcelona Κύπρου, το 2018-2019 στην Νίκη Προαστίου, το 2019-2020 στα Γιάννενα και το 2020-2021 στον Ατρόμητο Ζαρουχλεικων. Καλωσορίζουμε την Μαρία Ζαχαρατου στην οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγίου και της ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία, ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ SUGAR».

Αμέσως μετά την υπογραφή της η Μαρία Ζαχαράτου που αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης δήλωσε στην σελίδα της ομάδας μας στο fb τα εξής:« Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην ΑΕΚ Μεσολογγίου. Από την πρώτη στιγμή που μου γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της αν και δέχθηκα αρκετές προτάσεις, δεν είχα κανένα ενδοιασμό, γιατί είναι μια ομάδα που κοσμεί το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο. Μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και με πολλές μικρές σε ηλικία παίκτριες που αγωνίζονται στην εθνική ομάδα. Θέλω ο κόσμος της ΑΕΚ Μεσολογγίου να είναι σίγουρος ότι προσωπικά θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι αφενός για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν σε μια μεγάλη ομάδα και αφετέρου για να ξανακάνουμε όλοι μαζί την ομάδα πρωταγωνίστρια ώστε να την φέρουμε στις πρώτες θέσεις εκεί που ανήκει άλλωστε».