Στη Θεσσαλονίκη τελικά η Γ.Σ. της ΕΠΟ

Νέα αλλαγή… τοποθεσίας για τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, λόγω κορονοϊού.

Τα περιοριστικά μέτρα ελέω κορονοϊού που τέθηκαν σε ισχύ στην Αχαΐα υποχρεώνουν την ΕΠΟ να μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη τη Γενική Συνέλευσή της προγραμματισμένη για τις 9 Οκτωβρίου.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε να μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη την προγραμματισμένη για την Παρασκευή (9/10) Γενική Συνέλευση με θέμα την εκλογή δικαστών στην Πειθαρχική Επιτροπή και στην Επιτροπή Εφέσεων, λόγω του lockdown που ισχύει από σήμερα Τρίτη (6/10) μέχρι την επόμενη Δευτέρα (12/10) στον νομό Αχαΐας.

Η Γενική Συνέλευση είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί αρχικά στην Αθήνα, εν συνεχεία μεταφέρθηκε στην Πάτρα λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19, όμως μετά την επιβολή μέτρων και στον νομό Αχαΐας, ελήφθη η απόφαση να λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μην αναβληθεί.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοινώνεται απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. αναφορικά με την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση της Παρασκευής 09/10/2020.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο., λόγω των μέτρων που ισχύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας από την Τρίτη 06/10 έως και τη Δευτέρα 12/10/2020 για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, τροποποιεί την απόφαση που ελήφθη στην υπ’ αριθμ. 88/30.09.2020 συνεδρίασή της και καθορίζει ως τόπο διεξαγωγής της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της 09/10/2020 το ξενοδοχείο NIKOPOLIS στη Θεσσαλονίκη.