Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Στη Θύελλα Πύργου ένας παλιός γνώριμος της Παναχαϊκής

Η Θύελλα Πύργος F.C. έφτασε τις 15 μεταγραφές καθώς πρόσθεσε στο ρόστερ της και τον Γιώργο Λούσκο. Η πυργιώτικη ομάδα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια ήταν αρχηγός του Πανηλειακού. Ένας ταλαντούχος επιθετικός, που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παίξει 4,5 χρόνια στη Γ΄ Εθνική, τα δυόμισι εξ αυτών με τον Πανηλειακό και τα άλλα δύο με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και την Παναχαϊκή!

Η ανακοίνωση της Θύελλας

«Η Θύελλα Πύργος F.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δέκατη πέμπτη μεταγραφή της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Ο Γιώργος Λούσκος συμφώνησε να αγωνιστεί στην ομάδα μας τη νέα σεζόν και αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του στην Θύελλα.

Ο Γιώργος Λούσκος έχει γεννηθεί στις 8/9/2002 στην Πάτρα και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του Πανηλειακούκαι εν συνεχεία μεταπήδησε στην Ακαδημία Ολυμπιακού Πειραιώς Αμαλιάδας. Το 2016, σε ηλικία 14 ετών, ήρθε για πρώτη φορά στην Θύελλα Πύργου στην Α΄ Κατηγορία Ηλείας. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον Αλφειό Επιταλίου και το 2018-2019 ξανά στην ομάδα μας στην Α΄ Κατηγορία για μισή σεζόν, καθώς τον Γενάρη του 2019 επέστρεψε στον Πανηλειακό (Γ΄ Εθνική), όπου έμεινε και την επόμενη σεζόν 2019-2020. Την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 έπαιξε στον Διαγόρα Βραχνεΐκων (Γ΄ Εθνική) και εν συνεχεία (2021-2022) στην Παναχαϊκή (Γ΄ Εθνική). Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν παίκτης του Πανηλειακού (εκ των αρχηγών) στη Γ΄ Εθνική και στην Α΄ Κατηγορία Ηλείας.

Γιώργο, καλώς ήρθες ξανά στην Θύελλα Πύργος F.C., σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».